23948sdkhjf

Fremtiden for Det Nære Sundhedsvæsen (gratis magasin)

| Medlemsnyhed | Indrykket af TeamEffect

Modtag et gratis inspirationsmagasin om "Fremtiden for det Nære Sundhedsvæsen" (linket herunder)

I TeamEffect udvikler vi fremtidens værktøjer til at arbejde med trivsel i den offentlige sektor. Lige nu har vi mere end 800 teams, ledere og ledergrupper, der anvender vores værktøjer hver dag. Primært fra det nære sundhedsvæsen. Det nære sundhedsvæsen er kendetegnet ved store teams, distanceledelse, 24/7 bemanding og komplekse borgere - og derfor er TeamEffect et godt match!

Vi har udarbejdet et magasin, hvor vi har samlet information og cases fra en række af de kommuner, som vi samarbejder med. Vi har bl.a. talt med en medarbejder, en AMR, en TR, en teamleder og en områdeleder, der alle bruger TeamEffect hver eneste dag. Formålet med brochuren er at vise, hvad man kan få ud af at arbejde mere fokuseret med trivsel på daglig basis inden for det nære sundhedsvæsen. Effekterne viser sig i form af lavere sygefravær, lavere personaleomsætning og nemmere rekruttering.

Modtag et gratis magasin her.

 

Tema: Fremtidens ældreområde
Vi har talt med to danske eksperter om deres syn og udsigter på fremtidens ældreområde. Du kan læse om det i magasinet:

Sidsel Vinge har i 2019 være med til at udgive en 180 siders analyse af social- og sundhedsmedarbejdernes arbejde i kommunerne. 60 af siderne er om medarbejdernes perspektiv. Sidsel fortæller om de tre største overraskelser i rapporten.

Danmark er internationalt anerkendt for at have verdens bedste velfærdssamfund. En opfattelse, som vi skal værne om, mener Peter Julius fra Public Intelligence, der siden 2018 haft en afdeling i Japan, hvor de rådgiver Japanske virksomheder om Europa.

Læs mere om TeamEffect.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
TeamEffect

C. A. Olesens Gade 4
9000 Aalborg
Danmark
TeamEffect

Send til en kollega

0.079