23948sdkhjf

Interaktiv kognitiv og motorisk stimulation på DemensDagene

| Medlemsnyhed | Indrykket af Aktiv Interaktiv ApS

OmiVísta Mobii er en interaktiv projektor, der kan bruges både til bord og gulv. Brugeren kan interagere med det projekterede billede gennem de 400 aktiviteter med f.eks. fødder, hænder, lygter, fluesmækkere, pensler og hvad man ellers kan finde på.

Afprøv vores mobile interaktive gulv, bord og væg på messen:

DemensDagene, Musikhuset Aarhus 23 - 24 maj 2022 , stand 31

Ideen er f.eks. at skabe kognitiv og fysisk aktivitet ved bordet eller på gulvet, fra at bevæge en hånd henover billedet til at danse en brudevals.

Vi får spændende tilbagemeldinger fra vores kunder på brugen af vores OmiVista Mobii Interaktiv projektor til gulv og bord.

Flere historier går på, hvordan borgere med demens ´vågner’ og begynder at fortælle om deres oplevelser ud fra det, de oplever gennem aktiviteterne. Et plejehjem har oplevet, hvordan en borger sad og malede en hest i flere timer og begyndte at fortælle om at hun har haft hest. Aktiviteten laver en silhuet af en hest, når man bevæger hånden, en pensel eller andet hen over det, kommer der farver på, så man kan se billedet af hesten.

Det styrkede sociale samspil mellem borgerne er også noget vi ofte hører. Flere kan være med til aktiviteterne både ved bordet og gulvet, det giver grin, sang, snak og fortællinger. Samtidigt er det en god måde at aktivere dem, som normalt ikke er så aktive. De kigger måske med og kan nogle gange ikke lade være med at interagere med sæbebobler, der skal sprænges på bordet med f.eks. en fluesmækker, eller spille på et trommesæt med fødderne på gulvet.

Se Video/indslag fra TV-avisen Botilbudet Røbo, her ved siden af artiklen, der har oplevet hvad Mobii kan give til de fysiske aktiviteter de gerne vil lave med borgerne. Her fortæller Natasja Sander Mortensen bl.a.: ”Der var én af deltagerne i dag, som var meget fysisk aktiv, og som både fik brugt den hånd, som personen har fået besked på at bruge, og som fik lavet nogle øvelser, som vi faktisk har svært ved at motivere til gennem fysioterapi og pædagogik.”

Bestil en demonstration – Vi kommer gerne og viser Jer hvilke muligheder der er med en Mobii. Kontakt os på 86352211 eller skriv på info@aktivinteraktiv.dk

Se mere på vores hjemmeside aktivinteraktiv.dk eller på facebook.

Vi ses på STAND 31


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Aktiv Interaktiv ApS

Knebel Bygade 38
8420 Knebel
Danmark
Aktiv Interaktiv ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109