23948sdkhjf

Lindehaven på Frederiksberg er indrettet med Farstrup møbler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Farstrup Furniture A/S

Det er de dygtige folk fra Spaceinnovators der har indrettet Lindehaven på Frederiksberg. Her har de lagt vægt på, at det skal føles hyggeligt og hjemmeligt at være i fællesarealerne - samtidig med, at det selvfølgelig er funktionelt.

 I de åbne fællesarealer er der sørget for den hjemlige hygge, i form af forskellige kroge, med behagelige farver og forskellige elementer der bidrager til stemningen.

Flere forskellige steder i indretningen dukker der møbeldesigns op fra Farstrup Furniture A/S. De er med deres organiske former, materialer, polsteret og de nøje udvalgte farver, et vigtigt bidrag til indretningen, stemningen og hyggen. På bilederne ses Classic 182 armstolen og Bear Lounge fra Farstrup. 

Farstrup-møblerne kunne nemt passes ind, da der er mulighed for at forme udtrykket, som man ønsker det, fordi der er et hav af valgmuligheder - både ift. tekstil, skind, kunstlæder og træsort/overfladebehandling. Denne mulighed gør ligeledes, at der kan tages praktiske valg af polster, udfra hygiejnemæssige principper.

Hvis du er blevet inspirereret af Lindehavens indretning og valg af møbler - eller bare blevet nysgerrig, så kan Farstrup Furniture A/S altid kontaktes - vi fortæller gerne mere om vores møbler og  deres muligheder.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Farstrup Furniture A/S

Farstrupvej 21
5471 Søndersø
Danmark
Farstrup Furniture A/S

Billeder & videoer

Bear Lounge med læder

Send til en kollega

0.094