23948sdkhjf

Nu kan du leje en støjsvag Jun-Air kompressor fra 219 kr

| Medlemsnyhed | Indrykket af Granzow A/S

Og det er med support og service inkluderet i prisen. Med vores abonnementsløsning kan du nu få en kompressor fra JUN-AIR i absolut topkvalitet uden at skulle punge et stort engangsbeløb ud.

Kom godt i gang med trykluft i din virksomhed for ned til 219 kr. om måneden ved binding i ét år. Billigere og nemmere bliver det ikke. 

Trykluft gjort nemt

Vi introducerer nu en abonnementsordning til dig, der ønsker en kompressor der altid virker, men som ikke har lyst til at lægge et stort engangsbeløb. Løsningen kan også være særlig smart for dig, der står og skal opgradere til en nyere og bedre kompressor, men som ikke er sikker på at købe, eller dig, der ikke gider at tage stilling til en masse ting, men som er afhængig af en pålidelig trykluftskilde i din hverdag. 

Tre trin til pålidelig trykluft uden store omkostninger

  1.  Du betaler en månedlig ydelse, og du kan til enhver tid vælge at afdrage helt på kompressoren, så den er din.
  2.  Du får stillet en JUN-AIR kompressor til rådighed, der er svarende til dine behov. Vi installerer den gerne for dig
  3.  Vi holder øje med driften af din kompressor, og servicerer den efter behov, så du altid har trykluft til rådighed

Hvorfor vælge JUN-AIR?

  • Du får den mest støjsvage kompressor på markedet med et støjniveau helt ned til 35 decibel - det er mindre end et støjsvagt køleskab.
  • Kompressorerne er plug-and-play, dvs. de er nemme at installere. Vi installerer den dog stadigvæk gerne for dig, hvis du ønsker det.
  • Best-in-class når det gælder oliefri drift - undgå oliekontaminering fuldstændig. Dette er især vigtigt hvis du beskæftiger dig med laboratorier, tatovering, mad eller lign.
  • JUN-AIR er en af de mest driftssikre kompressorer på markedet, så du undgår pludselige overraskelser i form af uforudset driftstop.
  • Kompakt og slidstærk - kompressoren er skabt til at holde, og har samtidig et meget lille fodaftryk.

Ønsker du at læse mere om JUN-AIRs forskelle modeller, så finder du materiale her:

Du kan læse mere om abonnementsordningen på vores hjemmeside. Her finder du også købsbetingelser m.m., og en formular. Du kan som altid også ringe 4320 2600, hvis du ønsker personlig service. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Granzow A/S

Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Danmark
Granzow A/S

Send til en kollega

0.094