23948sdkhjf

Har du også medarbejdere, som putter med problemerne?

| Medlemsnyhed | Indrykket af TeamEffect

"Hvordan skal jeg danne mig overblikket, når jeg kun ser mine medarbejder 10 minutter om morgenen. Det er umuligt at nå hele vejen omkring!" ______ leder i hjemmeplejen.

Lyder ovenstående eksempel bekendt? Langt de fleste arbejdspladser inden for pleje og omsorgsområdet er organiseret i store teams med døgndækning, hvilket gør det vanskeligt at være en nærværende leder, som når hele vejen omkring. 

Medarbejderne får en stemme i hverdagen
"Jeg har haft nogle rigtige dårlige oplevelser ude hos borger Hans, og det begynder at gå mig på, hvilket går ud over relationen mellem ham og mig Mon ikke snart min leder tager fat i mig?"

Får man ikke talt om de små problemer, så er de der stadig i morgen. Det kan give frustrationer, fordi man føler sig overset i hverdagen, når man går alene med sine frustrationer. Det får betydning for det fælles arbejdsmiljø, fordi der opstår snak i krogene og brok blandt kollegaerne, som har negativ indflydelse på trivslen. Det bliver også ofte de samme medarbejdere, der står i kø foran lederdøren med deres historie at fortælle. Løsningen? Overordnede indsatser målrettet det fælles arbejdsmiljø. Men løser det i virkeligheden problemet?

Min Arbejdsdag er et simpelt værktøj, hvor medarbejderen dagligt vurderer sin dag som deles med ens nærmeste leder, og fordi værktøjet er digitalt er det lettere at dele oplevelser på tværs af tid og sted.  Processen er effektiv, fordi medarbejderen laver et tjek-ud, som gør overgangen mellem arbejde og fritid mere tydelig. Det hjælper samtidig lederen med at forstå, hvad der foregår hos dig, og hvor man skal prioritere sin ledelsestid. 

Min Arbejdsdag er medarbejdernes stemme i hverdagen, hvilket gør det lettere at række ud til sin leder, hvis man har problemer.

Det sikrer en bedre trivsel.

Læs mere om Min Arbejdsdag og TeamEffect.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
TeamEffect

C. A. Olesens Gade 4
9000 Aalborg
Danmark
TeamEffect

Send til en kollega

0.094