23948sdkhjf

Bæredygtighed og FNs Verdensmål

| Medlemsnyhed | Indrykket af Karlsson arkitekter aps

Vi har allerede i dag et stort fokus på social bæredygtighed i vores arbejde på tegnestuen, men vi kan – og skal – have et større fokus på at medvirke til at mindske klimaaftrykket!

Igennem en række spændende workshops har vi derfor diskuteret FNs verdensmåls betydning for tegnestuens fremtidige arbejde. 

Fremadrettet vil vi i alle projekter arbejde med livscyklusanalyser (LCA) som forudsætning og som redskab til at designe miljørigtigt byggeri, ligesom vi vil udvikle vores kompetencer og søge fagligt samarbejde med relevante specialister for at sikre evidensbaseret viden og løsninger på dette område. 

Netop nu er vores arkitekt og DGNB-konsulent Ane Hervold ved at uddanne sig som certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri og vi glæder os til at kunne trække endnu mere på hendes kompetencer inden for det. 

Herudover vil vi udvikle pilotprojektet demensX baseret på en række konkrete FN verdensmål og systematisk undersøge, hvordan vi endnu bedre kan indtænke fremtidssikrede løsninger, biodiversitet og valg af materialer i en ansvarlig socal bæredygtighed. 

Design for dem der behøver det mest for fremtiden! 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Karlsson arkitekter aps

Wilders Plads 8E
1403 København K
Danmark
Karlsson arkitekter aps

Send til en kollega

0.094