23948sdkhjf

Nedtælling: Under et år til Health & Rehab messen i 2023

| Medlemsnyhed | Indrykket af Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Om under et år samles vi igen til Health & Rehab by Danish.Care, til tre inspirationsrige dage med fokus på hjælpemidler, sundheds- og velfærdsteknologi, rehabilitering samt pleje- og hospitalsudstyr.

Health & Rehab - messen for hjælpemidler og velfærdsteknologi er den største skandinaviske fagmesse. Her præsenteres det nyeste og bedste inden for hjælpemidler, sundheds- og velfærdsteknologi, rehabilitering, pleje- og hospitalsudstyr og services i branchen. Sidste år var vi over 5.900 mennesker samlet over de tre dage messen varede. Deltagerne var en sammensætning af offentlige indkøbere, terapeuter, sundhedspersonale og private borgere m.fl og Health & Rehab er dermed et vigtigt forum og mødested for inspiration, faglig udvikling og vidensdeling.

Danmarks ældste messe for hjælpemidler
Med sine 86 år er Health & Rehab Danmarks ældste messe for hjælpemidler. Området har udviklet sig fra kun at omfatte hjælpemidler, til også at omfatte velfærdsteknologi, digitale løsninger, og sundhedsteknologier i bredere forstand. I dag går messen under Health & Rehab by Danish.Care. Navnet henviser til, at messen faciliteres af Brancheorganisationen for hjælpemidler og velfærdsteknologi - Danish.Care.

Skal du med som udstiller?
Som udstiller på Health & Rehab får du en solid mulighed for at synliggøre dine produkter og løsninger for kvalificerede fagpersoner, såvel som brugere og pårørende. På messen kan du styrke din kundepleje, udvide dit netværk, opsamle leads, formidle viden og afholde seminarer samt workshops. Er det noget for dig?
Kontakt os i dag, for at høre mere om muligheder for, og fordele ved at udstille på næste års Health & Rehab.

Kontaktoplysninger
Helle Pedersen, Project Manager, mail hp@danish.care eller telefon 6122 5756.
Mette Prip Lundegaard, projektmedarbejder, mail mpl@danish.care eller telefon 2327 4795.

Vil du vide mere?

Læs mere om Health & Rehab på messens egen side

Læs mere om Danish.Care - Branceorganisationen for hjælpemidler og velfærdsteknologi, som står bag messen

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Danmark
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079