23948sdkhjf

Digitalt låsesystem vinder Byggeriets Energipris 2022!

| Medlemsnyhed | Indrykket af ASSA ABLOY Opening Solutions A/S

PULSE, et bæredygtigt låsesystem uden batterier, vinder Energiprisen 2022.

BYGGERIETS KLIMAPRISERNE SÆTTER FOKUS PÅ NYE BÆREDYGTIGE PRODUKTER

Danske Byggecentre, der står bag Danmarks største byggerimesse, sætter hvert andet år fokus på nye bæredygtige produkter med deres klimapriser. Formålet med prisuddelingen er at hylde innovative produkter og løsninger i byggeriet samt øge kendskabet til klimavenlige byggematerialer.

”Rigtig mange bygherrer, projektudviklere, boligselskaber, installatører kan se ideen i de muligheder, som PULSE giver dem. Vi har allerede installeret en del store projekter på tværs af landet både i København, Odense, Esbjerg, Aarhus og Aalborg. Så boligmarkedet er klar til den her løsning, og bygherrer og projektudviklere er klar til det. Vi ser frem til at kunne levere endnu flere grønne projekter i fremtiden,” fortæller Brian Søncksen, Key Account Manager på PULSE.

FÅ EN MERE BÆREDYGTIG EJENDOM MED ET DIGITALT LÅSESYSTEM UDEN BATTERIER OG KABLER

PULSE er et fremtidssikkert låsesystem - der kombinerer det bedste af elektronisk og mekanisk sikkerhed. Det er et digitalt låsesystem, helt uden kabler og batterier, hvor den unikke og innovative teknik i PULSE cylinderen skaber energi, når PULSE nøglen indsættes i cylinderen. Et system der passer ind i enhver grøn og bæredygtig ejendom.

GIV INDIVIDUEL ADGANG TIL BEBOERNE MED PULSE NØGLER

Nu kan beboerne i en boligforening slippe for at bære rundt på et tungt nøglebundt med nøgler til både opgang, hoveddør, skur, kælderrum m.m. Med PULSE kan beboerne få én programmerbar nøgle, som giver adgang til alle de døre, de har behov for.

PULSE ER EPD VERIFICERET – SÅ KAN DU GØRE DIT BYGGERI MERE GRØNT

Skal du bygge bæredygtigt? Så er det en fordel at vælge et produkt, der har et EDP-certifikat. Dette har PULSE. EPD’en, også kaldet miljø-produktdeklaration, hjælper dig med at se, hvordan produktet påvirker miljøet. Faktisk viser EPD’en produktets potentielle påvirkning på miljøet gennem hele dets livscyklus. Med EPD’er i hånden kan bygherrer og entreprenører få et kvalitetsstempel på bæredygtigheden i byggeriet.

Læs mere om PULSE her: 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ASSA ABLOY Opening Solutions A/S

Borupvang 5D
2750 Ballerup
Danmark
ASSA ABLOY Opening Solutions A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109