23948sdkhjf

BoVejle: Hvis borgerne skal trives – så skal vi også trives

| Medlemsnyhed | Indrykket af TeamEffect

I Vejle Kommune bruger man TeamEffects "Min Arbejdsdag" på hele socialpsykiatri- og handicapområdet. Min Arbejdsdag hjælper lederne med at have en daglig føling med trivslen hos deres medarbejdere. Se videoen til højre.

Afdelingsleder Marie Drage fra den pædagogiske arbejdsplads BoVejle fortæller i denne korte fem minutters video, hvordan hun som leder oplever at komme meget tættere på sine medarbejdere med TeamEffects Min Arbejdsdag.

Marie får hver dag en række signaler om sine medarbejderes trivsel, når de tjekker ud og vurderer og kommenterer på deres arbejdsdage. Det er signaler, som hun bruger til at vurdere, om der er noget hun rent ledelsesmæssigt skal have kigget på. Det gør det lettere at være på forkant og få talt om problemerne, når de opstår.

Se den 5 min. lange video med Marie til højre. På TeamEffects hjemmeside finder du flere videocases som denne med ledere og medarbejdere, som fortæller om deres erfaringer med TeamEffect. 

Læs også artiklen "Går selv forrest og opbygger tillid" om handicapchef i Vejle Kommune, som fortæller om, hvordan de bruger TeamEffect på handicapområdet, og hvordan han bruger det til at skabe tillid til sine ledere. 

Læs mere om Min Arbejdsdag.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
TeamEffect

C. A. Olesens Gade 4
9000 Aalborg
Danmark
TeamEffect

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094