23948sdkhjf

Karlsson arkitekter vinder European Healthcare Design Awards

| Medlemsnyhed | Indrykket af Karlsson arkitekter aps

Sikkerhetsbygget i Trondheim vinder European Healthcare Design Awards 2022

Karlsson arkitekter modtog i går European Healthcare Design Awards 2022 ved prisuddeling på EHD-konferencen i London for arbejdet med det nye sikkerhedspsykiatriske sygehus i Trondheim –SIKKERHETSBYGGET.

Prisen er givet i kategorien Mental Health Design og blev bedømt bl.a. på kriterier om innovative design og humanistiske omgivelser, som understøtter behandlingen, omsorg og recovery i samspil med sikkerhed og arbejdsflow.

”Vi er utrolig stolte over den internationale anerkendelse projektet har fået og dermed også anerkendelse af de idéer og principper for en humanistisk og helende arkitektur, som vi arbejder med” udtaler Christian Karlsson og takker samtidig for det fine samarbejde med bygherren, brugere og i teamet.

Psykiatrisygehuset er Norges første højsikkerhedspsykiatriske sygehus og har fokus på at skabe helende arkitektur for patienter med alvorlige psykiatriske diagnoser og dom til behandling. Projektet er udført i samarbejde med Ratio arkitekter, NCC Norge, COWI Norge og Schønherr for St. Olavs Hospital og Sykehusbygg.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Karlsson arkitekter aps

Wilders Plads 8E
1403 København K
Danmark
Karlsson arkitekter aps

Send til en kollega

0.066