23948sdkhjf

Er din vakuumpumpe sommerklar?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Granzow A/S

Sommeren er for alvor over os, og mange er så småt begyndt at få afholdt deres ferie.

Afhængigt af hvilken branche du befinder dig i er det normalvis ensbetydende med nedgang i produktionen, der typisk først kommer helt op i gear igen efter sommerferien og henad efteråret. Det er derfor det helt rette tidspunkt at få udført service på din vakuumpumpe.

Få din vakuumpumpe gennemgået af en erfaren servicetekniker, der tjekker for både olielækager, oliespild og alle de andre ting, der hører til en grundig service. Med en serviceret vakuumpumpe er du sikret optimal drift, der er høj på ydelse og er mere energivenlig. Du får samtidig udarbejdet en tilstandsrapport, så du har det fulde overblik over din pumpes tilstand.

Det betaler sig oftest at være proaktiv – især, hvis din produktion er af en større kaliber, hvor et eventuelt driftsstop er ensbetydende med en større tabt fortjeneste. Ja, faktisk er det jo altid surt med tabt fortjeneste.

Specialiseret værksted med mulighed for in-house reparationer

Vi udmærker os fra en del i vores felt ved at have et højt specialiseret værksted, der kan klare stort som småt. Med vakuumpumper vil du ofte opleve, at din leverandør sender den til producenten, og du ender derfor med en fordyrende mellemmand. Granzow klarer det meste på vores eget værksted, og på den måde sparer du oftest tid og penge, da vi hurtigere end de fleste formår at få din vakuumpumpe helt op i gear igen.

Altid lagerførende af originale reservedele

Originale reservedele udmærker sig ved at de er de eneste komponenter, der garanterer dig en overholdelse af serviceintervallerne fremført af producenten. Mao. kan der hurtigt være mange penge at spare ved at vælge en original reservedel fremfor den billigere generiske model, da den originale reservedel typisk holder i længere tid og sikrer dig den ydelse, som producenten af din pumpe har lovet. Vi er altid lagerførende af de mest gængse komponenter, hvilket giver dig hurtigere behandlingstider. 

Ring 4320 2600 i dag og book et serviceeftersyn mens sommerferien står på. Så er du klar til de travle måneder i den nærmeste fremtid. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Granzow A/S

Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Danmark
Granzow A/S

Send til en kollega

0.125