23948sdkhjf

Fasthold dine vikarer i sommerperioden med Min Arbejdsdag

| Medlemsnyhed | Indrykket af TeamEffect

For ledere i det nære sundhedsvæsen er sommeren ikke altid lig med ferie, selvom kalenderen siger det. En stor udskiftning i personalet betyder øget arbejdspres for lederen, hvor hverdagen udfordres.

I løbet af sommeren møder mange nye ansigter ind på arbejdspladser inden for det nære sundhedsvæsen. Det er typisk vikarer og tidsbegrænsede stillinger, men som får en vigtig rolle i levering af kerneopgaven. 

Konkurrence om den begrænsede arbejdskraft kræver synlig ledelse og godt arbejdsmiljø
I den offentlige sektor stiller medarbejdere og elever krav til deres fremtidige arbejdsplads. Det samme gør sig gældende hos vikarer, der i højerede grad kan tillade sig at være kræsen i valget af sommerferie arbejdsplads. De efterspørger arbejdspladser og ledere, som har fokus på at skabe et godt og inkluderende arbejdsmiljø. Hvordan skaber du et attraktivt arbejdsmiljø for fremtidens medarbejdere og de medarbejder, som kun er her på lånt tid? Og hvordan håndterer du rekrutteringsudfordringen, når hverdagen rammer igen efter sommerferien?

Min Arbejdsdag (af TeamEffect) hjælper ledere med at følge op hos vikarer (og medarbejdere), og det giver ledere med mere overskud til ledelsesopgaven.

Læs mere om Min Arbejdsdag.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
TeamEffect

C. A. Olesens Gade 4
9000 Aalborg
Danmark
TeamEffect

Send til en kollega

0.125