23948sdkhjf

Skab mere engagement på arbejdspladsen med fokus på kulturen

| Medlemsnyhed | Indrykket af TeamEffect

Spørg dig selv... Hvordan skaber man engagement blandt medarbejderne? Og hvordan bliver man bedre til at fastholde medarbejdere på arbejdspladsen?

Den barske sandhed om kultur og fastholdelse
Grafikken viser engagementet fordelt på 100 medarbejdere på en arbejdsplads. 

  • De grønne medarbejdere er dine loyale medarbejdere, som er aktiv engagerede i deres opgaveløsning og arbejdspladsen. Det er de medarbejdere, som kæmper lidt ekstra, når I er pressede i teamet. 
  • De gule medarbejdere er størstedelen af dine medarbejdere, som ikke er engagerede. De passer deres arbejde og hænger ud med udvalgte kollegaer. De er nødvendige at have i teamet. 
  • De røde medarbejdere er dine medarbejdere, som er aktivt uengageret. Det er dem, som du helst ikke vil have for mange af, fordi de er giftige for kulturen og kollegaerne. 

Ledere bruger alt for meget tid på de røde  medarbejdere, fordi de "fylder mest" på arbejdspladsen. Ledere burde i stedet bruge tid på de grønne og gule medarbejdere, som skal bære kulturen. 

TeamEffect hjælper offentlige organisationer med at rette fokus på hele arbejdspladsen i stedet for de steder, hvor det larmer mest. Et større fokus på de loyale medarbejder vil forbedre engagementet på arbejdspladsen og gøre det lettere at fastholde medarbejdere.

Læs mere om TeamEffect.

Læs også om TeamEffect eNPS modul til måling af loyalitet blandt medarbejderne. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
TeamEffect

C. A. Olesens Gade 4
9000 Aalborg
Danmark
TeamEffect

Send til en kollega

0.079