23948sdkhjf

Inspirerende temadage og mini-messe

| Medlemsnyhed | Indrykket af Center For Velfærdsteknologi

I samarbejde med Aalborg-, Brønderslev- og Jammerbugt Kommunes medarbejdere været vært for nogle inspirerende temadage baseret på emner, som er efterspurgt fra samarbejdspartnerne. Mini-messen som tidligere annonceret blev en stor succes!

For nyligt inviterede vi tre virksomheder til at fortælle omkring deres produkter
indenfor sansestimulation. Deres oplæg dannede efterfølgende ramme for en faglig dialog mellem de deltagende terapeuter fra kommunerne.

Vi har netop afholdt en temadag omkring "modtagelse af bariatriske borgere", herunder hvilke hjælpemidler og aftaler, der findes vedrørende de specielle hjælpemidler. Malene Alexandrowiz fra MAKE rehab holdt oplæg omkring sin viden på området og havde taget nogle dragter med, således at deltagerne kunne få lov til at prøve, hvordan det er at være bariatrisk.

Centret oplever stor efterspørgsel på Virtual Reality fra de besøgende. Derfor arrangerede vi en mini-messe, hvor ni forskellige VR-virksomheder fik muligheden for at vise deres løsning frem. Aalborg Kommune, TUCV, Videnscenter for Velfærdsteknologi og
SOSU Nord delte deres erfaringer med brugen af VR i deres praksis.

Det viste sig,at arrangementet var en kæmpe succes, og var det største Centret har været vært for i flere år. Der deltog omkring 100 deltagere på dagen og Centret har efterfølgende lavet samarbejdsaftaler med flere af de virksomheder, der deltog i arrangementet. Så, meget snart kan borgere, medarbejdere, studerende og andre besøgende afprøve forskellige VR- løsninger i Centret.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Center For Velfærdsteknologi

Fåborgvej 15A
9220 Aalborg Øst
Danmark
Center For Velfærdsteknologi

Send til en kollega

0.078