23948sdkhjf

Sidste nyt om konferencen Velfærdsteknologi anno 2022

| Medlemsnyhed | Indrykket af Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Keynotespeakers, moderator og program for årets store velfærdsteknologikonference i Odense er nu offentliggjort. Sidste frist for Early Bird-tilmelding er den 10. august.

Danish.Care inviterer til konference i velfærdsteknologiens tegn - den nationale konference Velfærdsteknologi anno 2022. Konferencen afholdes den 11. oktober 2022 klokken 9:00-16:00 i Odense Congress Center, og afvikles i samarbejde med CareNetAlexandra InstituttetDanish Life Science Cluster og Teknologisk Institut.

Konferencens tema: Velfærdsteknologi i en brydningstid
Efter to år med Corona og nedlukninger, hvor både hjælpemidler og velfærdsteknologi har fundet anvendelse på en lang række nye områder og arbejdsgange – og er kommet i fokus fra politisk side bl.a. i forhold til digitalisering af velfærden – stiller vi i år skarpt på, hvordan arbejdet med velfærdsteknologi foregår i praksis i landets kommuner og regioner, og konferencen tilbyder et fagligt inspirationskatalog med de nyeste bud på, hvordan velfærdsteknologi gør en forskel og er med til at modernisere og løfte vores velfærd.

Keynote speakers og moderator på Velfærdsteknologi anno 2022
Årets to keynote speakers er Margrethe Boel og Tina Helle. Margrethe Boel er næstformand i Ergoterapeutforeningen og Tina Helle er lektor, ergoterapeut, ph.d. og docent ved VIA University College. Mette Walsted Vestergård, radio- og TV-vært, er dagens moderator.

Læs det fulde program for konferencen her

Hvorfor skal du deltage?
Deltagelse i konferencen er en unik mulighed for, at opnå viden om 'best practice', nye tendenser og redskaber til at overvinde implementeringsudfordringer inden for velfærdsteknologi.
Derudover kan du opleve state-of-the-art inden for velfærdsteknologi og hjælpemidler, stille spørgsmål,  dele erfaring og networke med Danmarks førende fag- og branchefolk inden for velfærdsteknologi.

Sidste frist for tilmelding med Early Bird-rabat 
I morgen den 10. august er sidste dag med mulighed for tilmelding til Velfærdsteknologi anno 2022 med Early Bird-rabat. Spar 475 kroner på din billet til konferencen (345 kroner, hvis du ikke er medlem af CarfeNet eller Danish.Care), hvis du køber din billet nu.

Læs mere om konferencen og tilmeld dig her

Vi håber på at se dig til årets velfærdsteknologikonference!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Danmark
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Send til en kollega

0.094