23948sdkhjf

Skab bedre fastholdelse i det nære sundhedsvæsen

| Medlemsnyhed | Indrykket af TeamEffect

TeamEffect har netop udgivet et nyt gratis magasin "Fastholdelse i det nære sundhedsvæsen". Få indsigt i værktøjet "Min Arbejdsdag", som er med til at skabe mere anerkendelse og trivsel i den offentlige sektor.

TeamEffects værktøj "Min Arbejdsdag" bruges i dag i hele 29 kommuner, hvor langt størstedelen af brugerne arbejder inden for det nære sundhedsvæsen. I TeamEffects spritnye 20 siders magasin deler 7 offentlige ansatte, lige fra medarbejdere, AMR, TR, ledere og områdeledere, deres erfaringer med værktøjet.

I magasinet kan man blandt andet læse om områdeleder for hjemmeplejen i Ballerup Kommune Tine Gitte, som oplever, at hendes flere hundrede medarbejdere har fået lettere ved at udtrykke sig om deres trivsel til deres teamledere vha. Min Arbejdsdag. Det handler nemlig om, hvordan vi taler til hinanden, og at vi får en bedre tone på arbejdspladsen og i højere grad anerkender hinanden for det arbejde, vi hver især udfører.

Læs om vigtigheden ved branding af faget og innovation i magasinets tema-indstik
De store rekrutteringsudfordringer presser det nære sundhedsvæsen, men det er ikke den eneste udfordring, som skal løses i fremtidens sundhedsvæsen. TeamEffect har talt med tidligere projektchef VIVE, cand.merc., ph.d., Sidsel Vinge og direktør i Public Intelligence, Peter Julius, der giver deres bud på de største udfordringer, som sundhedsvæsenet står overfor. Et dårligt ry hos de unge uddannelsessøgende, en voksende andel af ældre, pres fra politisk side og en manglende stolthed hos de nuværende medarbejdere - det er bare nogle af de problematikker, som tegner billedet af fremtidens sundhedsvæsen. Heldigvis giver de hver især en række konkrete råd til ændringer, som kan gøre en langsigtet forskel på området. 

Klik her for at modtage magasinet


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
TeamEffect

C. A. Olesens Gade 4
9000 Aalborg
Danmark
TeamEffect

Send til en kollega

0.079