23948sdkhjf

Ses vi på KL´s Ældrekonference d. 20 september?

| Medlemsnyhed | Indrykket af TeamEffect

Om en uges tid kan du møde Peter og Jonas fra TeamEffect på KL’s Ældrekonference i ODEON, Odense. Her kan du høre om TeamEffect og få vores nye inspirationsmagasin: "Fastholdelse i det nære sundhedsvæsen".

Den 20. september 2022 løber KL´s Ældrekonferencen "Fremtidens ældreliv" af stablen. Konferencen byder på forskellige sessioner omhandlende innovative løsninger på ældreområdet samt kommunalt samarbejde. Hvem er fremtidens ældre? Hvilke ønsker og behov har de? Hvad er god ældrepleje, og hvordan kan kommunerne indrette deres ældrepleje, så den svarer til fremtidens behov bedst muligt? Læs mere om konferencen og se planen for dagen. 

Besøg os på stand nr. 5 

Medstifter af TeamEffect Jonas Steen Hansen og partner Peter Christensen står klar til en snak om fastholdelse og trivsel i det offentlige, og du kan få en præsentation af TeamEffects værktøjer. Derudover vil Peter og Jonas stå klar med vores spritnye 20-siders inspirationsmagasin "Fastholdelse i det nære sundhedsvæsen", hvor du kan læse, hvordan TeamEffect-ledere i det nære sundhedsvæsen arbejder forebyggende med trivsel og fastholdelse i hverdagen. 

På vores hjemmeside kan du læse mere om, hvordan flere ledere i det nære sundhedsvæsen arbejder med fastholdelse ved hjælp af TeamEffect værktøjer.

Vi håber at se dig til messen. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
TeamEffect

C. A. Olesens Gade 4
9000 Aalborg
Danmark
TeamEffect

Send til en kollega

0.078