23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GS1 sætter standarden for Frode Laursens lagerstyring

I den lille svenske by , Åstorp, blander mågeskrigene sig med lyden af kraftige motorer, når de mange lastbiler foran det 64.000 kvm store Frode Laursen lager, med tonstunge ladvogne zigzagger sig ind i mellem hinanden.

Chaufførerne ved præcis, hvor de skal hen, og hvad deres opgave er. Nemlig at laste tusindvis af varer fra de mange portåbninger som stikker ud over alt på facadens bygning, og som Frode Laursen tilbyder sine kunder at hente og bringe varer fra, så de til sidste kan ende i blandt andet supermarkeder rundt om i norden.

Træder man indenfor i bygningen, som er det ene af i alt tre Frode Laursen-lagre i Åstorp, er der et lige så stort leben fra de 200-300 ansatte, der kører rundt i el-drevne trucks, pakker varer og scanner de uendeligt mange SSCC-labels, som er klistret på paller i op til 12 meters højde. Også herinde er der helt styr på, hvor man skal hen og hvilken opgave, der skal fuldføres, hvilket blandt andet skyldes den førnævnte SSCC-label, fortæller Alex Berariu, som er lagerchef i Åstorp.

Læs hele historien her.

GS1 Denmark
Vesterbrogade 149
1620 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10629845
P nummer: 1000109004

Kontaktperson

MA
Malene Andersen
man@gs1.dk

Send til en kollega

0.031