23948sdkhjf

Skurby erstattes med fremtidens fleksible kontorpavilloner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Adapteo

NCC har taget et vigtigt skridt fremad for arbejdsmiljøet på deres byggeplads i Valby. De gamle skurvogne er blevet udskiftet med Adapteos moderne pavilloner, som byder på både godt indeklima, lækre faciliteter og tilpasningsdygtige lokaler.

NCC har taget et vigtigt skridt fremad for arbejdsmiljøet på deres byggeplads i Valby. De gamle skurvogne er
blevet udskiftet med Adapteos moderne pavilloner, som byder på både godt indeklima, lækre faciliteter og
tilpasningsdygtige lokaler.

De fysiske rammer spiller en stor rolle for medarbejderes mentale såvel som fysiske trivsel. Et velkendt faktum, som
entreprenøren NCC valgte at tage konsekvensen af, da de skulle sige farvel til deres gamle skurby. Valget faldt på
Adapteos fleksible kontorpavilloner.

“Vi får ikke længere fornemmelsen af at gå ind i et skur på en byggeplads. Vi har fået et behageligt indeklima, en god 
akustik og moderne faciliteter med styr på udstyr som IT og storskærme,” siger Mikkel Bror Hemmingsen, der er ass. produktionsleder og LEAN Manager hos NCC Danmark, som er i gang med fjernvarmegravning i hele København.

Den nye satellitkontorby i Valby er lige så mobil som de nu pensionerede skurvogne, men her stopper ligheden også. Adapteos pavilloner overholder nemlig bygningsreglementet, og så er de skabt ud fra principper om bæredygtighed og cirkulær økonomi, hvor materialer og moduler kan genanvendes.

“Vi kunne se et perspektiv i en mere langtidsholdbar løsning, som på samme tid lever op til vores miljømæssige værdier i 
forhold til fx CO2-udledning,” siger Mikkel Bror Hemmingsen.

Stor efterspørgsel på fleksible kontorbygninger
NCC havde et andet ufravigeligt krav: Enhver kvadratmeter skal udnyttes optimalt, både ude og inde. Derfor var det afgørende, at Adapteos pavilloner kan etableres oven på hinanden og frigive plads til opbevaring af byggematerialer. Også inde i pavillonerne kan der trylles med kvadratmeterne - rum og kontorer kan udvides, tilføjes, forstørres eller formindskes nemt og hurtigt.

Lige præcis de tilpasningsdygtige kontorlokaler er der en stigende efterspørgsel på, lyder det fra projektleder hos
Adapteo, Henrik Knudsen, som har været med til at etablere den nye satellitkontorby.

“Det kan være afgørende at skulle flytte kontoret hen til menneskene i stedet for omvendt, og det er NCC’s nye

kontorbygninger i Valby et rigtig godt eksempel på" siger han.

Læs mere om projektet her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Adapteo

Greve Main 33
2670 Greve
Danmark
Adapteo

Billeder & videoer

Åbenhed, lys, luft og fleksibilitet har været nøgleord i indretningen af NCC’s kontorer og kantineDet var essentielt, at pladsen kunne udnyttes bedst muligt med en 2 etages-bygning. Den udendørs terrasse var et ekstra plus, lyder det fra NCC’s Mikkel Bror HemmingsenLydtætte skydedøre kan med et snuptag gøre et mødelokale større og mindre efter behov.NCC havde flere specifikke ønsker til indretningen - blandt andet de store glaspartier.

Send til en kollega

0.109