23948sdkhjf

Har du hørt om vores gratis AB18 læringsspil?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nohrcon ApS

Spillet er lavet således, at du ved at spille læringsspillet får mulighed for at lære byggeriets aftalevilkår at kende på en ny og underholdende måde! Og en bonus er, at du kan spille det igen og igen, for at genopfriske bestemte elementer!

SÅDAN FOREGÅR SPILLET
I AB18-spillet indtager du rollen som en entreprenør, der har vundet et udbud. Du bevæger dig rundt i en virtuel by hvor du får gennemgået hele byggeprocessen gennem spillet. Du besøger bygherre, advokat, bank og arkitekt der løbende hver især besvarer spørgsmål og guider dig gennem udarbejdelsen af kontrakten.

PRØV SPILLET GRATIS VIA NOHRCONS HJEMMESIDE: AB18-SPILLET

AB18-CERTIFIKAT
Når du har gennemført læringsspillet, kan du tage en test for at efterprøve din viden – og købe adgang til dit testresultat og personlige AB 18-certifikat (når du har bestået) for kun 699 kr.


AB18 KURSER & ENTREPRISERETSCERTIFICERING
Læringsspillet giver dig en sjov og underholdende introduktion til AB18. Hvis du vil dygtiggøre dig og få en dybere indsigt i de nye aftalevilkår, så kan du efter at have prøvet spillet, med fordel tilmelde dig et af vores kurser. Vi samarbejder med nogle af landets førende eksperter, hvilket giver dig mulighed for at specialisere dig gennem enkeltstående kurser eller tage en hel ‘Certificering i entrepriseret’!

SIDSTE KURSUS I 2022 ER:

NÆSTE CERTIFICERING I 2023 ER:


UDVIKLET I SAMARBEJDE MED JURIDISKE SPECIALISTER
Nohrcon har fået nogle af landets førende advokatvirksomheder, bl.a. Kammeradvokaten, til at kvalitetssikre den juridiske side af AB18-spillet, som de ser som et spændende nyt tiltag, der kan gøre et lidt tørt regelsæt mere indbydende og brugervenligt.

OBS: AB18-spillet kan ikke sidestilles med juridisk vejledning/rådgivning, og Nohrcon kan derfor ikke stilles til ansvar for eventuelle fejl begået af personer, der har spillet AB18-spillet.


LÆS MERE OM VORES KURSER & CERTIFICERINGER PÅ VORES HJEMMESIDE NOHRCON.DK

SKYND DIG & BOOK EN PLADS PÅ ÅRETS SIDSTE AB18 KURSUS HER!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nohrcon ApS

Ewaldsgade 7
2200 København N
Danmark
Nohrcon ApS

Send til en kollega

0.093