23948sdkhjf

Biofilm og hvorfor vi bør tale om det

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ecolab ApS

Overse dem, og de vil skabe de problemer: hvorfor vi skal begynde at tale om biofilm

Det, der kan se ud som rent udstyr til fødevareforarbejdning, kan være dækket af usynlige bakteriekolonier. Her er hvordan du kan opretholde renlighed og sikkerhed på dit anlæg.

"Jeg kan ikke se nogen biofilm i mit anlæg, så det må ikke være et problem."
Hvis det er det, du tænker, er det værd at se nærmere på det.  Biofilm har en tendens til at gemme sig i de mindre synlige bøjninger og folder i dit udstyr.  De er ofte svære at finde, men de bør aldrig ignoreres. Hvis der ikke gøres noget ved dem, kan de føre til alvorlige - og dyre problemer, herunder produktforringelse, ekstra nedetid til fejlfinding eller endog tilbagekaldelse af produkter, genbehandling og madspild.

Lad os se på, hvad biofilm er, hvordan man opdager dem, og hvordan man kan reducere risikoen.

Læs resten af artiklen her
Skrevet af Dr Thomas Buehler, Technical Excellence Specialist for Food & Beverage, Ecolab Europe

[Artikel på engelsk]


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ecolab ApS

Høffdingsvej 36
2500 Valby
Danmark
Ecolab ApS

Send til en kollega

0.216