23948sdkhjf

Kun 100 dage til Health & Rehab

| Medlemsnyhed | Indrykket af Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Der er nu kun 100 dage til Health & Rehab atter løber af stabelen i Bella Center Copenhagen og forberedelserne er i fuld gang. Kommer du også?

Der er nu kun 100 dage til Health & Rehab atter løber af stabelen i Bella Center Copenhagen og forberedelserne er i fuld gang. Er du social- og sundhedsmedarbejder, ergo- eller fysioterapeut eller arbejder du i en anden profession inden for social-, sundheds- eller plejesektoren? Så overvej at besøge os på Health & Rehab messen i København.

Der bookes stande, arrangeres debatter og arrangementer, og på Danish.Cares sekretariat arbejdes der på højtryk for at skabe en uforglemmelig messe for alle deltagende - både virksomheder, borgere, offentligt ansatte, sundhedsprofessionelle osv. Messen bliver igen i år fuld af højaktuelle debatter, oplæg og workshops - så der bliver både mulighed for at se på hjælpemidler og velfærdsteknologier og at tage ny faglig viden med hjem.

Arbejder du i en virksomhed, der fremstiller hjælpemidler eller velfærdsteknologi?
Som udstiller på Health & Rehab får du en unik mulighed for at synliggøre dine produkter og løsninger for kvalificerede fagpersoner såvel som brugere og pårørende. På messen kan du styrke din kundepleje, udvide dit netværk, opsamle leads, formidle viden og afholde seminarer samt workshops.  Har du interesse i at udstille på Health & Rehab 2023, så kontakt Helle Pedersen på telefon 6122 5756  for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Følg med på www.health-rehab.com for nyeste informationer om Health & Rehab 2023.

Let’s meet. Again! - d. 23.-25. maj 2023 i Bella Center Copenhagen


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Danmark
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093