23948sdkhjf

Friplejehjemmet Esbjerg er indrettet med Farstrup møbler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Farstrup Furniture A/S

Friplejehjemmet i Esbjerg er nyt og moderne med en indretning, der bærer præg af dansk design og hyggelige omgivelser, hvilket giver plejehjemmet liv og en hjemlig atmosfære.

Friplejehjemmet lægger vægt på at beboerne er trygge og føler sig hjemme. Hos Farstrup laver vi møbler, der stiler efter præcis dette, samtidig med, at håndværk og kvalitet stemmer overens med de krav, der stilles ift. hygiejne, holdbarhed etc.

Flere af Farstrups møbler kan noget helt særligt. Funktionsstolen Munin kan med sine vuggende bevægelser og lukkede skal give en helt unik oplevelse af ro. Særligt har mennesker med demens en stor effekt af at sidde i stolen. Her opnår de tryghed og en afslappende følelse, der er med til at berolige dem. Netop denne unikke sansestimulerende stol har Esbjerg friplejehjem valgt at bruge i deres indretning, til gavn for deres ny-indflyttede beboere.

Hos Farstrup kan der vælges tekstil, læder eller kunstlæder i et utal af farver, samt træsort og overfladebehandling - så det er muligt at få den ønskede indretning. Der findes flere praktiske overflader, der kan rengøres grundigt og nemt, disse er velegnet til eksempelvis sygehuse og plejehjem.

Friplejehjemmet er indrettet med:

Hele Farstrups produktsortiment af kvalitetsmøbler kan ses her: www.farstrup.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Farstrup Furniture A/S

Farstrupvej 21
5471 Søndersø
Danmark
Farstrup Furniture A/S

Billeder & videoer

Bear L (lounge) i et loungeområde. Stolen er designet med inspiration fra den vilde natur.

Send til en kollega

0.11