23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Italiensk for specialister – plast og vakuumformemaskiner

Specialister, top-performance CNC- og vakuumformemaskiner var nøgleord, da Gibo Plast A/S med Giben Scandinavia A/S besøgte CMS’ fabrikker i Italien.

Efter Gibo Plast’s opkøb af DKI Form A/S tidligere på året og med hensigten om at øge aktiviteterne med udgangspunkt i de to virksomheders stærke markedsposition var det oplagt at tage imod Giben Scandinavia’s tilbud om et virksomhedsbesøg hos CMS i Italien. Med repræsentanter fra både Skjern- og Spenstrup-afdelingen og med både CNC- og vakuumformespecialister samt produktionschefer var Gibo Plast A/S klædt særdeles godt på til et besøg hos én af verdens førende producenter af maskiner inden for CNC- og vakuumformemaskiner til plastindustrien, CMS i Italien.

Gibo Plast og Giben Scandinavia A/S indledte besøget med en rundvisning i hele CMS’ afdeling i Zogno, med særligt fokus på CMS Plast og CMS Villa. Under besøget fik Gibo Plast A/S og CMS’ specialister rig mulighed for at gå i dialog, hvilket viste sig udbytterigt for begge parter.

CMS SpA, der er leverandør af CNC- og vakuumformemaskiner til Giben Scandinavia A/S i Danmark, kunne fremvise flere interessante projekter inden for CNC- og vakuumformemaskiner. På CNC-siden kan nævnes de nye typer CNC-maskiner, Syntesis og Anthea, som begge kan leveres med det unikke Power Arm system til enkel programmering af emner i 2D og 3D. Nyhederne på vakuumformemaskiner vakte også en del interesse, specielt et nyudviklet system til indfødning og opretning af plader, fleksibel placeringer af blæseenheder, samt maskinernes generelle udførelse og kvalitet. Endelig kan nævnes at alle bevægelser på de nye maskiner styres ved hjælp af servomotorer.

Præsentationen af maskinerne blev kombineret med demonstrationer af deres styringer og specialsoftware. Både hos CMS Plast og CMS Villa kunne man fremvise et rigt udvalg af næsten færdige maskiner i flere størrelse og modeller, og Gibo Plast fik derfor det bedst mulige udbytte af turen.

Gibo Plast A/S producerer vakuumformede emner i plast. Kunderne er en bred vifte af store industri virksomheder som Volvo, Scania, Toyota i den automotive sektor, samt f.eks. Frigor, KEN, Moveeasy fra andre brancheområder, hvor der er behov for vaccumformede emner.

Giben Scandinavia A/S leverer, installerer og servicerer industrielle løsninger. Produktprogrammet består af Giben save, CMS CNC maskiner og FANUC robotter, der oftest er en del af større komplicerede produktionslinjer eller enkeltstående profitcentre.

Læs mere om Giben Scandinavia A/S på www.giben.dk
Læs mere om CMS S.p.A.på www.cms.it
Læs mere om Gibo Plast A/S på www.gibo.dk

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Send til en kollega

0.047