23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Giben Scandinavia A/S på XYLEXPO 2008

Ønsker du at udvide din horisont, din viden og dine teknologiske muligheder inden for træbearbejdning?

Giben Scandinavia A/S står klar på dette års XYLEXPO-messe til at modtage dig og få en snak om den teknologiske udvikling og mulighederne inden for automatisering og bearbejdning af træ. Vi er førende inden for pladeopskæring, CNC bearbejdning og automatisering.

Giben – pladeopskæringsanlæg og optimeringssoftware (Hal 7, stand B.01/D.06)
Kom og oplev de seneste nyheder inden for pladeopskæring. På standen udstilles fra de mindste modeller til Gibens nye kompakte vinkelanlæg, og på alle maskinerne kan vi fremvise nyheder, der sætter nye grænser for effektiv pladeopskæring.
På Gibens stand demonstreres software, som er med til at sikre en effektiv produktion. Uanset om der skal indtastes direkte på maskinen eller hentes data fra ordresystem, så har Giben løsningen.

CMS – CNC styrede overfræsere og bearbejdningscentre (Hal 3, stand A.21/B.26)
CMS arbejder på løsninger til mange brancher, og de mange erfaringer herfra bliver overført til CMS’s division for CNC-maskiner til træindustrien. Det betyder, at vi på CMS’s stand kan fremvise nye komplette løsninger til bearbejdning af møbler, døre, vinduer, stole, inventar-, og køkkendele. Kom og få en forklaring på CMS’s nye kompakte CNC-maskine til bearbejdning af døre og vindueselementer.

Messen finder sted i Milano fra 27. til 31. maj.
Kontakt Mikkel Bjerregaard, Poul Fuglsang eller Johnny Andersen for en aftale på tlf.: 65 95 82 62.
Du finder Giben Scandinavia A/S på Gibens stand i hal 7 og på CMS’s stand i hal 3. Vel mødt!

www.giben.dk

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Send til en kollega

0.047