23948sdkhjf
Del siden
Annonce

WorkZone arbejdstøj - til håndværkere der tør!

WorkZone har lanceret en helt ny frisk kollektion af arbejdstøj. Besøg vores hjemmeside og se de 8 smarte farvezoner efter konceptet "Hvert job - sit arbejdstøj" og vind den ultimative drengedrøm med WORKZONE WORKWEAR.

Tør du være på forkant med smart arbejdstøj?

WORKZONE WORKWEAR har altid været på forkant med udviklingen af smart arbejdstøj, og har lanceret en helt ny frisk kollektion med både nye modeller og farver.

WorkZone har delt arbejdstøjet op i 8 farvezoner efter konceptet "Hvert job - sit arbejdstøj". Dermed sikrer vi, at manden på jobbet får arbejdstøj, der er udviklet og tilpasset præcis til den opgave, tøjet skal løse. Vi dækker alle fag og brancher, hvor vi både overholder fagenes traditioner for farver og samtidig tilføjer nye detaljer og sammensætninger.

Derfor har vi med Dark Zone (mørk oliven/brun) og Race Zone (rød/sort) indført helt nye friske modefarver inden for arbejdstøj, til håndværkeren der tør gå nye veje.

Vind: Den ultimative drengedrøm

WorkZone går også nye veje når det gælder konkurrencer. Nu kan den kræsne håndværker vinde den ultimative drengedrøm, en køretur i både Ferrari og Porsche, hvor man SELV er chauffør.

Du kommer til at køre en Ferrari 348 Challenge og en Porsche Cayman S på samme dag. Efter instruktion fra professionelle instruktører bliver du sat bag rattet i en Ferrari 348 Challenge og kører hele 5 omgange rundt på banen, hvorefter du skifter bil og kører yderligere 5 omgange i en Porsche Cayman S.

Klik ind på www.engel.eu inden d. 31. oktober og svar rigtigt på spørgsmålet omkring det nye WORKZONE WORKWEAR 2008 og deltag i konkurrencen om 1 x 2 billetter med en oplevelsesrig dag på Sturup Raceway i Malmø, Sverige.

OBS: Tidspunkt for deltagelse på Sturup Raceway aftales efterflg. med Sturup Raceway. For at deltage i konkurrencen kræves der kørekort B.
Der gøres opmærksom på at der er en selvrisiko på 10.000 kr. ved skader på bilerne!

F. Engel
Norgesvej 12
6100 Haderslev
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24260151
P nummer: 1001664709

Send til en kollega

0.047