23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mountain Top udvider og opgraderer på maskinsiden

Den førende producent af tilbehør til pick up trucks har investeret i nye maskiner til produktionen i både Danmark og Thailand.

Mountain Top har 40 års erfaring i bilindustrien og har arbejdet hårdt på at nå til hvor de er i dag. De er vokset fra at være en lokal, dansk virksomhed til en global spiller, hvor form og funktion er en del af DNA’et.

Tæt på markederne

Som global virksomhed er det vigtigt for Mountain Top at være tæt på de største markeder. Særligt det asiatiske marked er i kraftig vækst og for at sikre nærheden til kunderne, åbnede Mountain Top en ny fabrik i 2020.

Da Mountain Top var på udkig efter en CNC maskine til den thailandske fabrik, blev det samtidig til en investering i en maskine til produktionen i Danmark. Og valget af leverandør faldt på det odenseanske automationshus Gibotech, det har årtiers erfaring med CNC maskiner.

- Vi valgte Gibotech, fordi de kom med det bedste løsningsforslag. Og så kunne vi se, at de ville blive en god samarbejdspartner i fremtidige projekter, hvor vi gerne vil have automatiseret nogle flere arbejdsgange, lyder det fra Jon Friedrich, COO, Mountain Top.

Fokus på ergonomi

De omkring 150 medarbejdere i produktionen på fabrikken i Frederikssund har stadig nogle ensidige, gentagende arbejdsopgaver, og virksomheden har derfor fokus på ergonomi og sikkerhed.

- Vi tænker ergonomi og sikkerhed ind i alle de forskellige arbejdsstationer, vi har på fabrikken. Det er vigtigt for os at være foran på det område, så vi sikrer vores medarbejdere, siger Ole Jørgensen, Area Manager, Mountain Top, der også glæder sig over de muligheder som samarbejdet med Gibotech giver i fremtiden.

Italiensk kvalitet

De to CNC maskiner er begge model TKE 944-7 fra italienske Tekna, der er skabt til at højpræcisions fræsning, afkortning og boring. For Mountain Top betyder det, at bearbejdningen af aluprofiler til jalousilåg på ladet af pick up trucks nu bliver endnu mere ensartet, samtidig med at både kvalitet og effektivitet øges.

Inden maskinerne blev leveret i både Danmark og Thailand blev begge to gennemtestet for at sikre, at de var køreklar fra dag ét af. Denne test blev udført af en af Gibotechs erfarne teknikere, som har stort kendskab til CNC maskiner i samarbejde med Tekna og Ole Jørgensen fra Mountain Top.

- Vi har haft et rigtig godt samarbejde med både Mountain Top og Tekna. Og så har vi fra starten forventningsafstemt og været godt forberedt, så der var ingen overraskelser under testen som i øvrigt blev gennemført på én dag, slutter Henrik Thomsen, Product Manager CNC, Gibotech

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032