23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Registrering som besøgende til Health & Rehab er åben!

Det er nu muligt at registrere sig som besøgende til Health & Rehab Scandinavia - messen for hjælpemidler og velfærdsteknologi, som afholdes den 16.-18. november 2021 i Bella Center Copenhagen.

Danish.Care inviterer ind til en verden af nyeste og bedste hjælpemidler og velfærdsteknologier fra hele Skandinavien til Health & Rehab Scandinavia. Til messen har du mulighed for at hente inspiration og viden samt fordybe dig i faglige problemstillinger og tematikker til seminarer, workshops og i de mange stande i messehallerne.

For at besøge messen til november skal du registrere dig som besøgende. Registreringen kan foretages online allerede i dag hjemmefra eller ved ankomst til Bella Center Copenhagen til november. Registrer dig som besøgende ved at klikke her! 

Du kan med fordel printe dit adgangskort hjemmefra. Dermed undgår du unødvendig tidsrøveri ved indgangen, og du kan i stedet gå direkte ind og se den fantastiske udstilling samt fordybe dig i faglige events. Health & Rehab Scandinavia er skruet sammen, så du har mulighed for at sammensætte dit helt eget program alt efter faglige område.

Det er gratis at besøge Health & Rehab Scandinavia, fordi Danish.Care ønsker, at alle skal have lige adgang til at se, opleve, afprøve og lade sig inspirere.

Husk at tilmelde Health & Rehab Scandinavias nyhedsbrev, så du er sikret vigtige nyheder og informationer. Du tilmelder dig nederst til venstre på siden her.

Du finder også Health & Rehab Scandinavia på Instagram og Facebook.

Vi ser frem til at byde dig velkommen den 16.-18. november 2021 i Bella Center Copenhagen!
#HealthRehab #LetsMeetAgain

Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28693222

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047