23948sdkhjf

Nyt ansigt hos Fødevareteknologi, Teknologisk Institut

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut

Lars Krusell er netop tiltrådt en stilling som konsulent hos Fødevareteknologi på Teknologisk Institut i Aarhus.

Lars Krusell, der er bromatolog med en bred fødevarefaglig baggrund, kommer fra Fødevarestyrelsen, Aarhus. Her har han i mange år været beskæftiget med tilsyn og kontrol af efterlevelsen af gældende regler. Opklaring af mistanker om fødevarebåren sygdom har været et særligt arbejdsområde, men generelt er Lars kendt for sit engagement og sin solide erfaring inden for fødevarehygiejne og -mikrobiologi.

Med ansættelsen af Lars Krusell får Teknologisk Institut, Fødevareteknologi en endnu bredere dækning af centrets services med rådgivning, sparring og træning af virksomhederne omkring fødevaresikkerhed generelt. Nogle af de mange emner, Lars Krusell kommer til at beskæftige sig med hos Fødevareteknologi, er: produktionshygiejne, indretning, fødevaremikrobiologi, hygiejneaudit, sårbarhedsanalyser og kontrol af autenticitet, HACCP, ledelsessystemer, fødevarelovgivning og mærkning.

Kontakt os gerne og få en uforpligtende snak om jeres behov og muligheder:
Fødevarehygiejne: Lars Krusell, telefon 72 02 34 91
HACCP og ledelsessystemer: Lone Sass Mortensen, telefon 72 20 14 83
Fødevarelovgivning og –mærkning: Inger Olesen, telefon 720 18 84

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut

Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C
Danmark
Teknologisk Institut

Send til en kollega

0.062