23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Robotter kan bidrage til grøn omstilling

Tre bud på effekter, der kan sætte turbo på den grønne omstilling

Grøn omstilling er et af tidens – og samfundets vigtigste emner. En tidligere rapport fra SDU og Odense Robotics afækker tre områder, hvor robotter kan gøre en forskel for virksomheder, der gerne vil i gang med den grønne omstilling – et emne, der er mere relevant end nogensinde efter Coronakrise, kollapsede forsyningskæder og eksploderende energipriser. 

Grøn omstilling har allerede stor betydning for robotindustrien i kraft af robotteknologiens muligheder for at bidrage til grøn omstilling. Fokus på grøn omstilling er kun blevet intensiveret siden FN annoncerede de 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling i 2015, og særligt forbrugere og det politiske niveau orienterer sig i stigende grad mod verdensmålene.

Reduktion af ressourceforbrug
Den reduktion af ressourceforbrug, der kan opnås ved hjælp af automatisering, er allerede tydelig og målbar på tværs af en lang række industrier. Automatisering reducerer i sig selv udgifter til arbejdskraft, hvilket muliggør produktion i nærområder, og reducerer transportbehovet og dermed også udledningen af CO2 fra transport.

Læs mere om, hvordan du kan udnytte robotteknologi til grøn omstilling

Og så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har konkrete spørgsmål til, hvordan du kommer i gang med at automatisere i din virksomhed. 

 

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Send til en kollega

0.047