23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se programmet til Nohrcons Temauge om fremtidens kontor

Indretningen af kontorbyggeri er vigtigere end nogensinde før efter to år i pandemiens tegn! Men hvordan kommer fremtidens arbejdspladser til at se ud? Få svaret i Nohrcons temauge om indretning af fremtidens kontor med konference og studieture!

Vi du gerne blive klogere på byggeri og indretning af kontorer i kølvandet på corona, hvor hybridarbejde blev den nye norm? Så gå ikke glip af Nohrcons temauge om kontorbyggeri til maj, hvor landets førende eksperter kommer med værdifuld viden om fremtidens kontorindretning, arkitektur, organisationsforandringer og arbejdsmarked med førende eksperter, både  på scenen og i nøje udvalgte kontorbyggerier:

 

TEMAUGE OM INDRETNING AF FREMTIDENS KONTOR 2022

3. - 5. MAJ 2022, KØBENHAVN / ONLINE

OBS: Early-bird pris indtil 8. marts!

Tilmeld 3, betal for 2 indtil 5. april!

 

DU BESTEMMER SELV HVOR MANGE DAGE, DU VIL DELTAGE: 

3. maj: Studietur til fremtidens kontor

4. maj: Konference om indretning af fremtidens kontor

5. maj: Studietur til nye DGNB guld-certificerede kontordomiciler

 

PÅ KONTORKONFERENCEN KAN DU BL.A. HØRE OM:


Forventninger til erhvervsejendomsmarkedet – Stor lyst til at investere i fast ejendom og fokus på bæredygtighed

EDC Erhverv Poul Erik Bechs årlige forventningsundersøgelse er udkommet. Undersøgelsen viser, at Danmark fortsat er et attraktivt sted for ejendomsinvesteringer. Desuden er der et stort fokus på bæredygtighed. Men hvordan hænger det sammen med, at flere og flere virksomheder har fået øjnene op for hjemmearbejde? Hvordan kan virksomhederne reorganisere deres kontormiljø, så de bliver tilpasset fremtidens nye strukturer, mønstre og måder at arbejde på? Hvilke slags kontorbygninger er efterspurgt på markedet lige nu?
Ved John Borrisholt, regionsdirektør, partner & bestyrelsesmedlem i EDC Erhverv Poul Erik Bech


Nyt samarbejde vil stoppe smittespredning i kontorer

Arkitekter, læger og ventilationsteknikere gik sammen i 2020 i et unikt samarbejde koordineret af Danvak og støttet af Realdania. Samarbejdet skulle i et fælles projekt undersøge, hvordan man i Danmark skal forholde sig til indretning og ventilation i bygninger for at mindske smittespredningen. Det er afgørende, at de forskellige faggrupper taler et fælles sprog og har en fælles viden. Hvordan skal vi i fremtiden indrette arbejdspladser på en moderne og sundere måde, så de bliver mere robuste over for bl.a. COVID-19 og kommende epidemier/pandemier?
Ved Claus Andreasson, generalsekretær i Danvak og Mette Dan-Weibel, direktør for sundhed i Norge, Sverige og Danmark, arkitekt MAA, Link arkitektur


Nyt kontorhus i træ sætter nye standarder for bæredygtighed

I Odense åbner i 2025 et nyt, statsligt kontorknudepunkt. Her skal 1.600 statslige medarbejdere fra syv institutioner have deres daglige gang. De bærende konstruktioner bliver i træ, og det bliver et pionerprojekt for udviklingen af nye, bæredygtige løsninger. Brugen af træarkitekturen skaber en sanselig og rar atmosfære. Hvilke bæredygtige løsninger har været centrale?
Ved Lone Wiggers, arkitekt og partner, C.F. Møller Architects


Præsentation af årets kontorbyggeri 2022

Igen i år kårer Nohrcon Årets kontorbyggeri. Det gør vi for at sætte fokus på dem, som gør det ekstra godt, og som baner vejen for andre, værdiskabende kontorprojekter. Du kan se frem til at høre en præsentation om årets vinder på konferencen.


SE HELE PROGRAMMET HER

 


PS: Det er snart sidste chance for at indstille projekter til Nohrcons:

Kåring af Årets kontorbyggeri DK 2022

- Deadline: 8. februar 2022!

 

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri og Udbud:

www.nohrcon.dk

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.063