23948sdkhjf

International konference om sunde ingredienser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut

Torsdag den 7. april 2016 kl. 9.30 – 17.15 afholdes der international konference om sunde ingredienser i bær, frugt og grønt på Teknologisk Institut i Taastrup i konferencesalen.

Hvorfor er det sundt at spise gulerødder og broccoli?

Det er velkendt at frugt og grøntsager virker forebyggende mod en lang række livsstilssygdomme som fx, fedme og kræft. Men hvorfor?

Ny forskning peger på, at det er bestemte stofgrupper i grøntsagerne, som spiller en vigtig rolle.

Hvordan kan fødevareindustrien bevare sundheden under forarbejdning, så man ikke taber de ernæringsmæssige effekter?

Disse temaer bliver behandlet ved denne internationale konference.

Læs mere om konferencen her:
http://www.teknologisk.dk/kurser/healthy...



tilmelding og program

Kontakt evt. Anne Maria Hansen

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut

Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C
Danmark
Teknologisk Institut

Send til en kollega

0.096