23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Plejecenter skaber arbejdsglæde ved at dele gode historier

Arbejdet med mennesker er fantastisk, men desværre er de historier, vi hører om arbejdet på plejecentrene en anden. På plejecenter Støberiet er man begyndt at bruge Min Arbejdsdag, hvilket har skabt mere fokus på at dele gode historier fra hverdagen.

Som plejecenter i dagens Danmark står man over for enorme rekrutteringsudfordringer. Ikke mindst på grund af social- og sundhedsfagets dårlige image, som får mange unge til at vælge faget fra. På Plejecenter Støberiet i Brønderslev Kommune kan man godt genkende denne problematik. Det er en skam, fordi arbejdet med mennesker er givende og meningsfuldt. Sådan fortæller Tanya, der er AMR på Plejecenter Støberiet:

Når man arbejder med mennesker, er det så uforudsigeligt. Jeg kan godt lide, at der ikke er to dage der er ens. Man kommer aldrig til at kede sig,” fortæller Tanya.

Hvis man bliver bedre til at holde fast i de daglige gode oplevelser, så bliver det også sjovere at gå på arbejde. Men det er svært at få tid til dette i en travl hverdag, og frustrationerne vil tage over, hvis man ikke har mulighed for at få delt sine bekymringer. Derfor bruger man i dag Min Arbejdsdag på Plejecenter Støberiet, hvor medarbejderne deler oplevelser fra hverdagen. Det gør det nemmere for plejecenterleder Berit at række ud til medarbejderne og prioritere sin ledetid hos dem, der har brug for det. 

Læs artiklen ”Arbejdet med mennesker er uforudsigeligt og fantastisk”, hvor leder Berit Rosenkilde og AMR Tanya Hornnæss Svensson fortæller, hvordan Min Arbejdsdag skaber fokus på de gode historier fra hverdagen.

TeamEffect
C. A. Olesens Gade 4
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36441232

Kontaktperson

JMJ
Jeppe Mosborg Jørgensen
Kommunikationskonsulent
+45 71 74 71 48 jm@teameffect.io

Send til en kollega

0.047