23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dæmp lyden med et akustikgulv

Et akustisk gulv fra Altro kan skrue ned for støjen betydeligt og dermed give et bedre arbejdsmiljø. Derfor bør akustiskgulve tænkes ind i byggeprojektet fra start.

God akustik i en bygning er fundamentet for et godt støjmiljø. Lydforholdene spiller en vigtig rolle for både trivsel, komfort og arbejdsmiljø. Det viser omfattende undersøgelser. Derfor betaler det sig at tænke akustikken ind i sit design allerede fra starten. Det kan man blandt andet afhjælpe med akustiske gulve fra Altro Nordic.

”Der er et stort og overset potentiale i at bruge gulvdesignet som en del af akustikløsningen fra starten”, siger Michael Persson, områdechef for Altro Nordic.

Lofter og vægge er oftest i fokus hos rådgiverne, når akustikkravene i bygningsreglementet BR18 skal indfries. I Danmark er byggeri som oftest styret af byggeloven og bygningsreglementet (BR18). Lyd er vigtigt for sundhed og komfort, og er derfor også en væsentlig faktor ved byggeriets opførelse eller renovering.

Altro har over 100 års erfaring i at fremstille avancerede gulve blandt andet inden for sikkerhedsgulve. Derfor kender Altro alt til de krav, som bygherrer, entreprenører og arkitekter stiller i forbindelse med nyt byggeri eller renovering af eksisterende bygninger.

Læs også: Lydisolerende gulve overrasker

Akustik og design giver et godt arbejdsmiljø
Høje grin ved kaffemaskinen, en brummende mobiltelefon, høje samtaler over Teams eller Zoom, faglige samtaler og sparring hen over bordene. Et højt støjniveau, som dette opleves typisk i store rum, hvor der er mange, der arbejder med forskellige typer arbejdsopgaver.

”Det er meget besværligt at indkapsle støj i bygninger, hvor der i indretningen benyttes materialer med minimale lydabsorberende kvaliteter som fx glas og metal. Her kan et akustikgulv fra Altro være ideelt, da det både reducerer støj og bidrager samtidigt til at skabe den rette atmosfære med et flot og indbydende design”, siger Michael Persson.

En mulighed er akustikgulvet Altro Serenade, der med en tykkelse på 3,9 mm yder 19 dB lydreduktion og tilbydes i flere farver og designs. Gulvet passer perfekt til bygninger, hvor lydoverførsel skal forhindres mellem etager som f.eks. i børnehaver, hotelværelser, kontorer og plejehjem.

”Når man indretter en bygning, spiller både design, indeklima og praktisk anvendelighed vigtige roller for det færdige resultat. Det betaler sig derfor at udnytte mulighederne hele vejen rundt, så både gulve, vægge og lofter arbejder sammen om at skabe det rette støjfrie og gode arbejdsmiljø”, siger Michael Persson.

Altro Danmark
c/o
Altro Nordic AB
Flintyxegatan 4
213 76 Malmö
Malmö stad
Sverige
CVR nummer: SE556189634001

Kontaktperson

AJ
Anna Jankovic
Kommunikations ansvarlig
Anna.Jankovic@altro.se

Send til en kollega

0.046