23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fastholdelse vs Rekruttering #4: Min Arbejdsdag (TeamEffect)

Min Arbejdsdag er TeamEffects værktøj til at arbejde med trivsel på daglig basis og bruges i dag af flere hundrede offentlige ledere primært inden for pleje og handicapområdet. Min Arbejdsdag er den enkle vej til bedre fastholdelse af medarbejdere.

Med enorme udfordringer i sundhedsvæsenet skal der findes enkle men brugbare løsninger. Det er en vigtig, men også vanskelig opgave for dem, der trækker i kitlen hver eneste dag. Fastholdelse handler om engagement og trivsel på arbejdspladsen, så løsningen på fremtidens rekrutterings- og fastholdelsesudfordringer SKAL være forankret i medarbejderne. Det skal derfor være simpelt og involvere medarbejderne. Min Arbejdsdag er den enkelte vej til bedre fastholdelse af medarbejdere.

 Min Arbejdsdag processen er enkel men har stor effekt:

  • Medarbejder vurderer sin dag og deler en kommentar, hvis der er noget, som fylder.
  • Leder modtager IKKE-anonyme vurderinger og får ved hjælp af rapporter et overskueligt overblik over trivslen på afdelings- og individniveau.
  • Opsamling af den enkeltes trivsel sker med det samme, og man kan arbejde forebyggende med indsatser mod arbejdsmiljøet, som skaber en mere attraktiv arbejdsplads.

Medarbejdere der aktivt bruger Min Arbejdsdag vil opleve, at man bliver bedre til at dele sine oplevelser og derved sikrer bedre overgang mellem arbejde og fritid. Negative oplevelser får ikke lov til at vokse sig store, og det giver mere overskud til kerneopgaven. Ledere der aktivt bruger Min Arbejdsdag vil opleve en bedre føling med deres medarbejdere, som giver bedre mulighed for tilrettelæggelse af arbejdet og fastholdelse af medarbejdere.

Fik du læst forrige opslag i serien "Fastholdelse vs. Rekruttering"? 

Læs opslag #3 - Hvorfor er det vigtigt?

----

Eller læs mere om fastholdelse af medarbejdere på TeamEffects hjemmeside.

TeamEffect
C. A. Olesens Gade 4
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36441232

Kontaktperson

JMJ
Jeppe Mosborg Jørgensen
Kommunikationskonsulent
+45 71 74 71 48 jm@teameffect.io

Send til en kollega

0.031