23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GRATIS webinar: Fra vision til effektiv produktionsstrategi

Velkommen til Maskinrummet, der er en række af webinarer, hvor vi går tæt på nogle af hverdagens problemer i danske produktionsvirksomheder. Få et indblik i, hvordan de løser udfordringer og højner produktiviteten.

Dato: 20. december kl. 13.00 - 14.00

Mange virksomheder har en virksomhedsstrategi, men der er ikke mange, som arbejder med en konkret produktionsstrategi. Én af de vigtigste årsager til at have en strategi er, at det handler om at sætte retning på udviklingen af produktionen, kende sine begrænsninger og planlægge hvordan og hvornår, der skal sættes ind i forhold til produkt- eller procesmiksets udvikling samt planlægge investeringer mm.

Se alle datoer her: Maskinrummet

Nassau A/S, der fremstiller porte, gennem mange år og er gået fra at være traditionel portbygger til at have et modulært produktprogram. Det har haft en afgørende betydning for udviklingen af produktionen i dag, hvor det er let at skalere op.

På arrangementet vil du få anvist, hvordan du kan udarbejde en simpel produktionsstrategi, som du kan anvende til at kommunikere både op og nedad i din organisation og skabe fælles fremdrift med.

Læs mere og tilmeld dig her: Maskrimummet: Fra vision til effektiv produktionsstrategi

Hvad: Gratis webinar
Dato: 20. december kl. 13.00 - 14.00
Emne: Fra vision til produktionsstrategi

Maskinrummet: Fra vision til effektiv produktionsstrategi

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

SBH
Stephanie Brink Harck
stbh@di.dk

Send til en kollega

0.046