23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Komplet solafskærmningsløsning til Danfoss i Silkeborg

Vi har leveret og monteret facadelameller med solafskærmning og pudsebro på hele sydfacaden af bygningen på Danfoss i Silkeborg.

Danfoss Silkeborg danner rammen for både arbejdsplads, showroom og udviklingscenter og fungerer som et samlingspunkt for medarbejdere og kunder fra hele Norden.

Når de over 400 medarbejdere møder ind, bliver de mødt af den arkitektonisk flotte bygning, hvor hele sydfacaden er udstyret med facadelameller, der giver bygningen et flot særpræg og samtidig giver et fortræffeligt arbejdsmiljø.

Vi har leveret og monteret Sunscreen 300W facadelameller på hele den 50 meter lange sydfacade af byggeriet, hvilket gør, at den står tydeligt frem i det midtjyske. Lamellerne står lodret på vinduerne, hvilket giver bygningen karakter og fremhæver dens æstetisk flotte look.

 

Vingeformet effektivitet

Vi leverede og monterede facadelamellerne på tre uger i 2019, og de har siden da fungeret strålende som solafskærmning for de mange medarbejdere.

Lamellerne er 300 mm brede og vingeformede, så de får en mere aerodynamisk form, og de giver dermed mindre vindstøj end en normal firkantet lamel.

De vingeformede lameller komplimenterer bygningens rå og rustikke look til perfektion, og det begejstrer Ole Iversen, administrerende direktør i Alux:

’’Det er bare super dejligt at levere opgaver, som arkitekten har lavet så gennemtænkt. Det er virkelig dejligt at se, at lamellerne er blevet tænkt anderledes ind, hvor de er med til at give bygningen noget særpræg og karakter’’, siger Ole Iversen.

 

Et praktisk mesterværk

Lamellerne er konstrueret, så de sidder 70 cm fra facaden på bygningen, hvilket danner en pudsebro mellem lamellerne og bygningsfacaden. Det giver nogle klare praktiske fordele ifølge vores byggeleder på projektet, Ole Eeg:

’’Pudsebroen giver enormt store praktiske fordele. Det giver optimal mulighed for at kunne bruge sine vinduer, og samtidig får man mulighed for at kunne rengøre og pudse vinduerne. Det er en
klar fordel i forhold til normal, fast afskærmning’’, siger Ole Eeg.

Derudover er der også inkorporeret flugtveje bag pudsebroen, som kan benyttes i tilfælde af brænd.

Facadelamellerne er ydermere en selvbærende konstruktion, der ikke belaster bygningen, da de blot læner sig op ad bygningsfacaden.

Se mere om facadelameller her

Alux A/S
Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15693576
P nummer: 1000961885

Kontaktperson

Bill Torben Jensen
Direktør
+45 87207325 btj@alux.dk

Send til en kollega

0.062