23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvem passer på lederne i den offentlige sektor?

Mit navn er Peter Christensen. Jeg er partner og medejer i TeamEffect. Jeg møder mange ledere i det offentlige, og i et møde med en gruppe ledere fra et ældreområde, hvor vi talte om fastholdelse, spurgte én af dem: ”Men… hvem passer på os”?

Spørgsmålet fra lederen blev startskuddet til en hel serie af overvejelser omkring, hvordan man som områdeleder / chef / direktør bedst arbejder strategisk med lederudvikling / fastholdelse i sit område. Jeg peger ikke på milliondyre konsulentløsninger, men på hvad man kan forsøge at gøre i dagligdagen. 

I TeamEffect udvikler vi fremtidens værktøjer til at arbejde med tillid og trivsel i den offentlige sektor. Det er meningsfyldt arbejde, hvor vi støtter ledere, chefer og direktører i kommuner og regioner med at kunne arbejde strategisk med nogle af deres største udfordringer: fx fastholdelse af medarbejdere.

Fra mit arbejde har jeg oplevet, at mange ledere i store organisationer med rette føler sig meget alene med tingene, og det slider. Lederudvikling og lederfastholdelse er helt sikkert et område, som offentlige organisationer bør have mere fokus på i de kommende år. Derfor har jeg lavet en længere serie af opslag på min LinkedIn profil, hvor jeg deler mine tanker om emnet “hvem passer på lederne i den offentlige sektor”. 

Du kan læse første opslag i serien her. Husk at følg mig, så du får en besked, når næste opslag i serien bliver delt. 

Eller læse mere om, hvordan TeamEffect hjælper med fastholdelse af medarbejdere i den offentlige sektor.

TeamEffect
C. A. Olesens Gade 4
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36441232

Kontaktperson

PC
Peter Christensen
pc@teameffect.io

Send til en kollega

0.065