23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Styrk trivslen og bliv bedre til fastholdelse i 2023

TeamEffect hjælper arbejdspladser i det offentlige med at skabe mere trivsel og arbejdsglæde blandt personalet. En simpel metode styrker dialogen, hvilket gør det lettere at fastholde medarbejdere i jobbet.

I 2022 under valgkampen blev det tydeligt, hvor stort og presserende problemet med rekruttering og fastholdelse er for vores velfærdsområde. Hos TeamEffect tror vi på, at man i langt højere grad skal fokusere på fastholdelse af medarbejdere. Vi skal blive bedre til at værne om dem, der trækker i kitlen hver eneste dag og passer deres arbejde. De er kernen til kulturen og en afgørende kilde til viden, sammenhold og kvalitet. Vi tror på, at vi skal bedre til at anerkende hinanden og dele de gode historier fra hverdagen - faglige såvel som personlige.

Min Arbejdsdag - Den enkle vej til bedre fastholdelse af medarbejdere
For knap 8 år siden udviklede TeamEffect Min Arbejdsdag. Intentionen bag Min Arbejdsdag var at give ledere og medarbejdere et værktøj at arbejde med trivsel på daglig basis. Min Arbejdsdag er ultra simpelt at bruge, så alle kan være med. Det skal være meningsfuldt at gå på arbejde, og der skal være plads til en åben og ærlig dialog om følelser og faglighed. Det styrker vores fælles arbejdsmiljø og den enkeltes tilhørsforhold til arbejdspladsen, kollegaerne og borgerne.

I starten af 2023 er der over 30 kommuner, som bruger TeamEffects løsninger. Min Arbejdsdag bruges særligt inden for ældre-, handicap- og socialområdet, som ofte er kendetegnet ved store teams, distanceledelse og komplekse borgere, hvilket understreger behovet for at støtte dialogen på arbejdet. Det er samtidig områder, der i dag oplever store vanskeligheder ved at rekruttere og fastholdelse kvalificeret arbejdskraft. 

Læs mere om, hvordan Min Arbejdsdag kan styrke fastholdelse af medarbejdere på arbejdspladsen. På vores hjemmeside kan du også booke en gratis demo af værktøjet.

Historier fra et plejecenter - Arbejdet med mennesker er uforudsigeligt og fantastisk
Manglende arbejdskraft og fastholdelsesproblemer skaber bekymring for fremtidens velfærdsområde. Det påvirker opfattelsen af social- og sundhedsfaget hos den kommende generation. På Plejecenter Støberiet i Brønderslev tager medarbejderne nu selv et større ansvar for deres trivsel via TeamEffects værktøj “Min Arbejdsdag”. Det flytter fokus mod at fortælle de gode historier.

På Plejecenter Støberiet prøver man aktivt at flytte fokus, og ved hjælp af TeamEffects Mine Arbejdsdag får man mere anerkendelse og arbejdsglæde i hverdagen. Sådan fortæller AMR og plejecenterleder. Læs mere her.

TeamEffect
C. A. Olesens Gade 4
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36441232

Kontaktperson

JMJ
Jeppe Mosborg Jørgensen
Kommunikationskonsulent
+45 71 74 71 48 jm@teameffect.io

Send til en kollega

0.062