23948sdkhjf
Del siden
Annonce

WEBINAR: Kan en trivsels-app gøre noget godt i hjemmeplejen?

"Trivsels-app øger trivslen blandt medarbejderne". Sådan fortalte tillidsrepræsentant Maria til Fagbladet FOA om de gode erfaringerne med "Min Arbejdsdag" i Thisted Hjemmepleje. Nu får du mulighed for at stille spørgsmål til TR Maria!

I flere og flere kommuner og regioner er man begyndt at benytte en meget simpel trivsels-app ”Min Arbejdsdag”. Det er både indenfor ældreområdet, men også indenfor handicap- og psykiatriområdet og på hospitaler. For rigtig mange tillidsrepræsentanter, der hører om løsningen første gang, smager ”trivsels-app” umiddelbart mest af ”øget kontrol og mere dokumentation”. Men i praksis har løsningen vist sig at kunne hjælpe til at binde hverdagen bedre sammen og styrke samarbejdet mellem medarbejdere og ledere.

I Thisted Hjemmepleje bruger man også Min Arbejdsdag af TeamEffect, hvor medarbejderne dagligt bedømmer deres arbejdsdag efter hver vagt. Ifølge TR og social- og sundhedsassistent Maria Kortegaard Pedersen har det betydet, at hjemmeplejegruppen er blevet bedre til at tage tingene i opløbet, fordi der bliver fulgt op og handlet, hvis der er nogen, som har det svært. Det har derfor øget trivslen blandt medarbejderne.

Fagbladet FOA skrev d. 4 januar en kort artikel om Marias oplevelser som kan læses via dette link https://www.fagbladetfoa.dk/ Artikler/2023/01/03/App-oeger- trivslen-blandt-medarbejderne

Deltag i GRATIS gå-hjem-møde d. 28 februar 2023 (online)

Som opfølgning på artiklen i Fagbladet FOA afholder vi et gå-hjem-møde om Min Arbejdsdag. Vi har inviteret tillidsrepræsentant Maria fra Thisted Hjemmepleje, som vil fortælle, hvordan hun og hendes kollegaer bruger Min Arbejdsdag, og hvad de får ud af at bruge værktøjet i teamet. Der vil samtidig blive mulighed for at stille spørgsmål til Maria.

Praktisk info om arrangementet

  • Dato: Tirsdag d. 28. februar 2023.
  • Tidspunkt: 13:00-14:00.
  • Pris: Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt.
  • Tilmelding: Tilmelding foregår ved at sende en mail til jm@teameffect.io med ordene "ja tak". Du modtager herefter en bekræftelse og en invitation til en kalenderbegivenhed med mere information.

Læs mere om Min Arbejdsdag.

---

Læs mere om, hvordan man bruger Min Arbejdsdag i Thisted Hjemmepleje:

TeamEffect
C. A. Olesens Gade 4
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36441232

Kontaktperson

JMJ
Jeppe Mosborg Jørgensen
Kommunikationskonsulent
+45 71 74 71 48 jm@teameffect.io

Send til en kollega

0.031