23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Plejehjem: Nyeste tilfredshedsundersøgelse markant forbedret

I 2022 igangsætte Aarhus Kommune et projekt på Plejehjem Trøjborg omkring medarbejdertrivsel og fastholdelse af medarbejdere med “Min Arbejdsdag”. Resultatet er bl.a. en markant forbedring i den nyeste tilfredshedsundersøgelse.

Plejehjem er en vigtig brik i nutidens velfærdssamfund, og som moderne plejehjem skal man kunne løse nødvendige og meget komplekse plejeopgaver med borgerne. Plejehjem Trøjborg passer også den beskrivelse. Med sine 68 boliger og knap 80 ansatte er der næsten altid liv på gangene. Marianne Nasseri har været forstander på Plejehjem Trøjborg i 8 år:

Det er et stort hus med mange mennesker ansat på 24 timers dækning (…). Det kalder på, at vi skal kunne noget – ikke kun det fagspecifikke – men også, at vi skal kunne fungere som et større fællesskab.

I 2022 fik man muligheden for at igangsætte et pilotprojekt med trivselsværktøjet "Min Arbejdsdag" af TeamEffect. Brugen af Min Arbejdsdag har bl.a. betydet: 

  • Fokus på trivsel hver eneste dag. Medarbejdere deler det, der fylder, og forstander kan følge (hurtigt) op hos dem, der viser tegn på mistrivsel.
  • Fokus på at dele de gode historier og skabe stolthed og et godt image. Plejehjemmet får uopfordrede henvendelser fra elever og faglærte, som gerne vil arbejde på Trøjborg.
  • Forbedring i nyeste medarbejdertilfredshedsundersøgelse. Kommentarfeltet er overordnet set udvidet med 300 %, og de handler om medarbejderne fællesskab, og den måde de går på arbejde.

Læs om forstander og AMR, der fortæller, hvordan plejehjem Trøjborgs nyeste medarbejdertilfredshedsundersøgelse blev markant forbedret med Min Arbejdsdag.

TeamEffect
C. A. Olesens Gade 4
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36441232

Kontaktperson

JMJ
Jeppe Mosborg Jørgensen
Kommunikationskonsulent
+45 71 74 71 48 jm@teameffect.io

Send til en kollega

0.047