23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye farver på vej

Altro Nordics mest populære skridsikre gulv Altro Walkway™ 20 (VM 20) får 10 nye farver i sortimentet. Farverne er udviklet specifikt til det skandinaviske marked og er udviklet i samarbejde med kunder.

”De nye farver i serien skyldes, at VM20 i de senere år er blevet mere populær, end sædvanligt, hvad angår design. Især arkitekter elsker det ensfarvede design og derfor lægger vi endnu flere farver til VM20 kollektionen”, siger Altros tekniske rådgiver Kim Thomsen.

Valget af nye farver er kommet efter dialog og sparring med flere indretningsarkitekter, hvor ønsket har været især pangfarver, men også flere nuancer af grå.

Nordisk farvevalg nøje udvalgt
Stockholm, Copenhagen, Fjord, Bergen er nogle af de nye navne på de velovervejede udvalgte nordiske farver. 10 splinternye farver. Sikkerhedsgulvet har altid været eftertragtet i Norden og især i Danmark, da fx skridsikkerheden, kvaliteten og holdbarheden er høj.

Der har været efterspørgsel og stor interesse på flere farver, især fra arkitekterne.

”Dette er en unik kollektion, som er udviklet helt specielt til det danske og svenske marked, fordi vi ønsker at imødekomme vores kunders ønsker og behov”, siger Altros nordiske direktør Michael Persson.

Nordisk favorit opfundet i Malmø
Favoritten har skandinaviske aner, da sikkerhedsgulvet blev opfundet i Malmø.

I midten af 1980’erne var der et stort behov for et 2 mm vinylgulv i Sverige og Danmark. Dengang havde Altro Nordic produktion i Malmø. Leif Nilsson, som var produktionschef på det tidspunkt, udviklede en 2 mm D 25, altså et produkt med farvede kvartskorn.

I Danmark er VM20 lynhurtigt blevet populært og har været Altro Nordics førende produkt siden det så dagens lys. I år, 40 år senere, tilfører gulvproducenten derfor ekstra farver til serien.

”VM20 er speciel, da den har været en bestseller siden lancering af den for over 40 år siden. Dengang manglede markedet et allround produkt, der kunne bruges i badeværelser, toiletter, transport, fitnesscentre, fysiklokaler, barer og i servicearealer. Desuden ligger det i toppen, hvad angår performance”, siger Kim Thomsen.

VM 20 on tour
De nye produktfarver bliver lanceret i foråret 2023.

”Vi planlægger blandt andet roadshows og events i både Danmark og Sverige. Vi vil vise de nye farver til vores kunder. Jeg glæder mig meget. Der kommer meget mere information om dette snart”, siger Altros nordiske direktør Michael Persson.

Han fortsætter:
”Vi vil altid udvikle os både i forhold til sikkerhed og design. Og vi lytter altid til vores kunder”.

Læs også: Skou-bygningen - enkel og lys æstetik på campus

 

Altro Danmark
c/o
Altro Nordic AB
Flintyxegatan 4
213 76 Malmö
Malmö stad
Sverige
CVR nummer: SE556189634001

Kontaktperson

AJ
Anna Jankovic
Kommunikations ansvarlig
Anna.Jankovic@altro.se

Send til en kollega

0.032