23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CareNet Temadag: Velfærdsteknologi i de danske kommuner

Vær med når CareNet i samarbejde med Videnscenter for Velfærdsteknologi afholder temadag d. 7. juni 2023 under overskriften: 10 gode cases: Velfærdsteknologi i de danske kommuner.

Dagens program vil præsentere en lang række cases med fokus på implementering i danske kommuner, og også i regioner på tværs af Danmark. Underoverskriften for temadagen er vidensdeling og best practice og 10 virksomheder vil deltage med caseoplæg om deres erfaring med implementering, brug og effekter. Du kan læse mere om, hvilke virksomheder der deltager med oplæg her.

De valgte cases til dagen vil omhandle implementeringsprojekter, hvor en løsning eller teknologi er kommet godt i drift. Udfordringer og tilpasninger undervejs i processen vil også blive behandlet, da der også her er vigtig viden at hente.

Mød leverandørerne af velfærdsteknologierne
På dagen vil en række relevante leverandører udstille deres produkter. Har kan du møde folkene fra virksomhederne og blive meget klogere på deres produkter.
Sidder du selv i en virksomhed som det kunne give mening for at udstille på dagen, så kontakt Anders Lyck Fogh-Schultz, netværksleder i CareNet, for at høre mere, på alfs@danish.care.

Dagen foregår hos Videnscenter for Velfærdsteknologi, der er medarrangør.

Læs hele dagens program og tilmeld dig på CareNets hjemmeside her

Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28693222

Kontaktperson

Ditte Rønne Thygesen
Kommunikationskonsulent
+45 61680487 drt@danish.care

Send til en kollega

0.048