Ny gratis app gør det lettere at beregne den rigtige mængde beton

| Medlemsnyhed | Indrykket af Network Zealand

Dansk Mobil Beton A/S står bag en ny app (Betonregner), der gør livet lettere for både professionelle og gør-det-selv-folket, når man skal finde den rigtige mængde beton til forskellige støbeprojekter.

De fleste, der arbejder med beton, kender nok problemet. Hvor meget beton skal der bruges til det rendefundament, man lige har gravet ud til og hvordan er det nu man beregner det?

Nu er det slut med blyant, papir og formelhæfte. Med den nye app Betonregner, indtaster du bare målene på din støbning og så får du resultatet med det samme. Nemt og altid ved hånden på din smartphone.

Behov for hjælp til beregninger

Hos Dansk Mobil Beton A/S oplever teknisk direktør Steen Madsen ofte, at kunderne ringer og spørger hvor meget beton de skal bruge til en given støbning.

For mange er det nemlig svært at gennemskue præcis hvor meget, de skal bestille og så har de brug for lidt hjælp til at finde den rigtige mængde, forklarer Steen Madsen og fortsætter: Derfor lavede vi for nogen tid siden en beregner på hjemmesiden, hvor alle kan gå ind og beregne den rigtige mængde beton.

Beregneren har vist sig at være en stor succes og derfor har Dansk Mobil Beton nu taget skridtet fuldt ud og gjort beregneren mobil. Når du har beregnet hvor meget beton, der skal bruges, kan du via den nye app ringe direkte til Dansk Mobil Beton og bestille betonen med det samme. Lettere bliver det ikke.

Gratis for alle

App'en er gratis for alle, og du kan godt bruge den uden at være kunde hos Dansk Mobil Beton. Vi vil løbende opdatere app'en med nyt indhold, der er relevant for alle, som arbejder med beton, slutter Steen Madsen.

Den nye app Betonregner findes både til Android og IOS og kan allerede ny hentes i Google Play Butikkken og i løbet af kort tid vil den også være tilgængelig i Apples App Store.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Network Zealand

Sprove Husrække 9
4780 Stege
Danmark
Network Zealand

Send til en kollega

0.082