Apparathjul - direkte fra producenten

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cascoo Scandinavia

Nu er det slut med at betale for meget for apparathjul og industrihjul fra fordyrende mellemled. På www.industrihjul.dk leveres alle hjul direkte fra producenten i løbet af 3-5 dage.

CASCOO er en stor tysk producent af industrihjul i høj kvalitet og på www.industrihjul.dk er det muligt at bestille hjulene direkte fra producenten.

Leveringstiden er 3-5 dage og betaling foregår ved faktura efter levering. Det er nemt, hurtigt og til markedets laveste priser!

Gå direkte til det store udvalg af apparathjul, industrihjul og transporthjul her:

Apparathjul

Apparathjul med støvfang

Apparathjul 50 mm

Elastisk gummihjul

Elastisk gråt gummihjul med aluminiums kerne

Elastisk sort gummihjul med aluminiums kerne

PAH gummi hjul

PAH gummihjul med stål kerne

Polyamid hjul

Polypropylen hjul

Polyurethan hjul

Polyurethan hjul med aluminium kerne

Polyurethan sværlast hjul

REACH godkendt gummi hjul

REACH godkendt gummi med stål kerne

Sandwich hjul polyamid

Sandwich hjul polypropylen

Termoplastisk gummi hjul,

CASCOO's europæiske centrallager ligger centralt i Tyskland og varetager forsendelsen af alle industrihjul, gummihjul, transporthjul, apparathjul, møbelhjul og sværlasthjul til kunder i hele Europa. Et effektivt og centralt lager kombineret med en fuldautomatisk produktionslinje, bevirker at omkostningerne kan holdes på et minimum. Derfor kan vi tilbyde industrihjul og transporthjul i høj kvalitet, men til markedets laveste priser.

CASCOO har siden 2001 fungeret som en kvalitetsbevist, ambitiøs og professionel producent af industrihjul, gummihjul, transporthjul, apparathjul, møbelhjul og sværlasthjul inklusiv drejegaffel fast gaffel, centerhul samt hjul med rulleleje og kugleleje. Med åbningen af virksomhedens nye fabrik i 2015 blev CASCOO, som én af de eneste producenter, egen producerende af samtlige hjul komponenter, hvilket sikrer en høj og ensartet kvalitet af alle industrihjul uden fordyrende underleverandører og mellemled.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cascoo Scandinavia

Jernbanevej 1, 1
2800 Kgs Lyngby
Danmark
Cascoo Scandinavia

Send til en kollega

0.057