Første-Tirsdagsmøder i Cookery, Odense

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hygiejnefokus

Fra tirsdag den 1. august 2017 vil Hygiejnefokus afholde Første-Tirsdagsmøder i vores nye "Away from home base" i Cookery, Odense SØ. Gratis deltagelse!

Formiddagens program vil, foruden morgenmad, byde på præsentation af Hygiejnefokus samt en udvalgt samarbejdspartner, et eller flere indlæg om dagens emne samt i nogle tilfælde andre aktiviteter som er forbundet med det pågældende emne.

Eftermiddagen er afsat til at deltagerne kan præsentere egne projekter, idéer, forslag, løsningsmodeller og andet, som har relevans i forhold til rengøring og hygiejne. Først er der en time afsat til at man kan gøre dette i plenum, mens vi slutter dagen med at man har mulighed for at præsentere omtalte, udelukkende for Hygiejnefokus samt evt. samarbejdspartnere.

Sideløbende med dette vil der være mulighed for at netværke med de øvrige hygiejneinteresserede som deltager, i det spændende hus som byder på masser af faciliteter.

Morgenmad og eftermiddagskaffe giver Hygiejnefokus, mens man selv skal sørge for frokost. Denne er man velkommen til at medbringe, eller man kan bestille på forhånd.

Læs mere om Første-Tirsdagsmøderne -->

Se Hygiejnefokus' kalender -->


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hygiejnefokus

August Kroghs Vej 4
8500 Grenaa
Danmark
Hygiejnefokus

Send til en kollega

0.048