Ajos styrker indsatsen med salg af hejs og kraner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ajos a/s

Ajos vil være en mere aktiv dansk forhandler af Alimak hejs og Potain kraner. Firmaet er netop ved at montere hejs nummer to hos Karup Kartoffelmelsfabrik.

Ajos er mest kendt som udlejningsfirma, men nu vil firmaet være mere aktiv som sælger af primært hejs og kraner, som både kan skaffes fabriksnye og brugte fra hele Europa.

Officielt er Ajos forhandler af de svensk producerede Alimak person- og materialehejs og de franskproducerede tårnkraner og semimobilkraner fra Potain.

Ajos er i fuld gang med, inden for relativ kort tid, at montere den anden Alimak SE 300 person- og materialehejs på Karup Kartoffelmelsfabrik, og det er lidt andet end at montere hejs på en byggeplads, siger teknisk chef Jørgen Saabye.

- Denne hejs skal bruges til at inspicere en silo. Det er en lidt længere og mere udfordrende proces, når vi sælger en hejs til permanent montering, end når vi monterer midlertidigt på en byggeplads. I et tilfælde som dette skal hejsen måske anvendes i mange år, så vi er meget grundige med rådgivningen. Vi bruger også længere montagetid, blandt andet fordi der skal være en grundig afklaring af bygningsforholdene, siger Jørgen Saabye.

For nylig har Ajos også anvendt sin ekspertise og sit netværk til at hjælpe en kunde med at skaffe en brugt tårnkran fra England. Salgschef Steffen Nørregaard Larsen fortæller, at det også har været en proces over længere tid.

- Vi var ikke bekendt med en kran med de rigtige specifikationer i Danmark, og derfor udnyttede vi vores netværk i det øvrige Europa. Der var en relevant kran i England, som vi sammen med kunden tog over for at se på, og det endte med en handel, fortælle Steffen Nørregaard Larsen.

- Vi har ekspertisen til at hjælpe kunderne med at finde den helt rigtige løsning. Hejs og kraner er meget store enheder, som selv efter mange års drift repræsenterer en betydelig værdi. Vores salgskonsulent Lars Bruun Spange vil i fremtiden koncentrere sig mere om salg. Det er typisk projektsalg, hvor det er vigtigt at få afdækket kundens behov både på kort og langt sigt, og hvor vore montører bidrager med at få produktet monteret og sat i drift, fortæller Steffen Nørregaard Larsen.

- Kraner er ofte til opstilling på industrivirksomheder, der skal bruge kraner permanent på deres plads, mens hejs eksempelvis installeres i broer, pyloner, skorstene og søjlebyggerier af den ene eller anden art, siger han.

Lars Bruun Spange ser frem til at arbejde mere med salg i fremtiden.

- Det er blandt andet udsprunget af vores succes med udlejning. Når vi i en periode ikke rigtigt har noget ledigt at udleje, så fokuserer vi mere på det opsøgende arbejde med at hjælpe de kunder, der ønsker at købe. Nogle gange kan vi skaffe produkterne via vores netværk, andre gange er det fra vores leverandører, Alimak og Potain - og endelig kan det være egne udlejningsprodukter, vi sælger, siger Lars Bruun Spange.

- Det er projektsalg, hvor vi er med hele vejen. Det er vigtigt, at kunden får købt et produkt og en løsning, der er fremtidssikret. Det lægger vi meget stor vægt på, siger Lars Bruun Spange.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Om Ajos - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ajos er blandt de absolut bedste på de områder, vi har valgt at specialisere os i: Tårnkraner, semimobilkraner, personhejs og materialehejs, skure, moduler, pavilloner, midlertidige installationer, fx strøm, belysning, afspærring, opvarmning og affugtning samt byggepladsindretning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ajos a/s

Godthåbsvej 4
7100 Vejle
Danmark
Ajos a/s

Billeder & videoer

Ajos-er-både-forhandler-og-udlejer-1-900x600Ajos-er-både-forhandler-og-udlejer-3-900x600Ajos-er-både-forhandler-og-udlejer-4-900x600Ajos-er-både-forhandler-og-udlejer-5-900x600

Send til en kollega

0.084