Plant Jammer hiver kunstig intelligens med ind I køkkenet

| Medlemsnyhed | Indrykket af DTU Center for Hygiejnisk Design

Ny vegetarisk app vil hjælpe dig til at til at sammensætte spændende, nemme og bæredygtige retter.

Overvejer du, hvad du skal have til aftensmad?

Skal det helst være sundt, grønt og bæredygtigt? Så lad kunstig intelligens gøre arbejdet for dig.

Inden længe bliver det en mulighed gennem den nye app Plant Jammer, der bliver testet som et del af projektet CPH-Food. App’en vil hjælpe dig til en sundere hverdag med plantebaserede retter og derved også en reducering i kødforbruget. ¨Målet med Plant Jammer er at gøre kødfrie dage mere ligetil, sjove og spændende. At skære ned på vores kødforbrug er den nemmeste måde for os at skabe en positiv miljøforandring i hverdagen,¨ forklarer Michael Haase, stifter af Plant Jammer

En prototype af Plant jammer er lanceret på www.plantjammer.com Prøv den og giv værdifuld feedback.

Læs hele nyheden

CPH-Food

CPH-Food har til formål at udvikle konkrete løsninger for små og mellemstore fødevarevirksomheder i Region Sjælland. Fødevareerhvervet er af stor betydning for regionen, og vi vil imødekomme SMV’ernes behov for innovation og dermed øge deres del i et voksende marked. Det vil vi gøre gennem et partnerskab, der består af stærke kompetencer inden for innovation, forskning og forretningsudvikling på det fødevarefaglige område. Projektet er støttet af EU og Region Sjælland og løber frem til november 2019.

Kontaktperson: Specialkonsulent og leder af projektet CPH Food John Sørensen johs@food.dtu.dk

DTU Fødevareinstituttet

Medlemsnyhed

Indrykket af
DTU Center for Hygiejnisk Design

Søltofts Plads
Bygning 222
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
DTU Center for Hygiejnisk Design

Send til en kollega

0.07