23948sdkhjf

Dansk it-firma lancerer Facebook for mentalt udsatte

| Medlemsnyhed | Indrykket af Welfare Tech

Sociale relationer er alfa omega for vores livskvalitet, og sociale medier spiller i dag en stor rolle i vores interaktion med andre mennesker. Nu lancerer et dansk it-firma en social medieplatform for mennesker med kognitive udfordringer.

Sociale medier fylder mere og mere i vores liv. De fleste tjekker dagligt Facebook for at se updates fra venner og give en status på hverdagens hændelser. Vi deler billeder på Instagram og Snapchat og mange følger personer og interessegrupper på Twitter. De sociale medier er blevet vores sociale arena, hvor vi søger fælleskaber og går i dialog og interaktion med andre mennesker. 

Nu har et dansk it-firma oprettet en lignende social medieplatform særligt målrettet mennesker med kognitive udfordringer. Det er virksomheden IBG ProReact, som lancerer IBG Grupper, der ikke blot er en brugervenlig og kendt kommunikationsplatform, IBG Grupper løser også alle de udfordringer omkring person- og databeskyttelse, som i dag forhindrer offentlige tilbud i at bruge de konventionelle sociale medier.

- IBG Grupper er et nyt modul, til den Interaktive Borgerguide, IBG, som giver brugerne adgang til at deltage i fællesskaber på en ny måde og forbinder dem på tværs af afdelinger og traditionelle fælleskaber via IBG App’en. Med IBG Grupper kan brugerne selv lave opslag, kommentere, like og vigtigst af alt skabe kontakter i lukkede grupper, siger John Thorup fra IBG ProReact.

Med IBG Grupper kan borgerne både være en del af interessegrupper med andre borgere fra samme afdeling og på tværs af andre tilbud og kommuner. Det kan eksempelvis være fangruppen til en fodboldklub eller en dansktop-gruppe, en social netværksgruppe for herreklubben eller det band/kor, som borgeren er medlem af, eller et fælles mødested for beboerudvalget.

Læs mere om IBG Grupper på welfaretech.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Welfare Tech

Forskerparken 10H
5230 Odense M
Danmark
Welfare Tech

Send til en kollega

0.094