23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kun en måned til sidste kursus i 2017 om Udbudsloven for ikke-jurister

Har du brug for at få helt styr på udbudsreglerne og udbudsprocessen? Og har du brug for et overblik over, hvordan du skal bruge dem i praksis? Så gør ligesom over 1.000 andre og deltag på Nohrcons basiskursus i udbudsret for praktikere.

Nohrcons grundlæggende udbudskursus har givet over 1.000 deltagere gennem årene en solid basis for at arbejde med udbud og undgå konsekvensfyldte, juridiske fodfejl - en af dem er Susanne Dyreborg fra EUC Vest, som kalder kurset:

En fantastisk inspirerende indførelse i et omfattende regelsæt, så man næsten ikke kan vente med at få teorien prøvet af. Inspirerende underviser, god blanding af teori og eksempler”.

Udbudsloven for ikke-jurister
13.-14. december 2017, København - sidste chance i 2017!
13.-14. marts 2018, København
15.-16. maj 2018, Aarhus

På kurset får du et godt overblik over hele processen i en udbudsforretning fra bekendtgørelse til kontrakt. Trin-for-trin bliver du ført igennem de opgaver, der ligger i hver fase, og klædt på i forhold til de juridiske spilleregler. Undervisningens struktur følger flowet i en udbudsforretning og er derfor logisk og let for dig at forholde dig til.

Gennem hele kurset vil du få praktiske eksempler koblet til teorien, sådan at juraen bliver praksisnær, og du kommer tæt på hverdagens problemstillinger. Samtidig får du skærpet din opmærksomhed i forhold til, hvor det ofte går galt i praksis – og hvad du kan gøre for at undgå det!

Underviserne er eksperter i udbudsret for Bird & Bird Advokatpartnerselskab.

Hvem bør deltage?
Kurset er for dig, for hvem det er forholdsvis nyt at arbejde med udbud og den nye udbudslov. Eller for dig som trænger til at få genopfrisket din viden og de nye regler. Kurset er både for ordregivere og for tilbudsgivere, som gerne vil forstå de udbudsretlige processeer og tankerne bag udbudsmaterialet. Kurset går på tværs af brancher.

Har du allerede indgående kendskab til udbudsreglerne, henviser vi til vores halvårlige udbudskonference for udbudsspecialister.

OBS: Du kan også vælge at tage kurset som en del af Nohrcons Certificering i udbudsret.


Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, og Personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.034